About Auther:

Hubungi admin@bloggerwanita.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

Gambar Jangkitan Kulat Kemaluan Wanita

Cecair Keputihan dari Kemaluan Wanita?

Hari ini terasa nak bagi info tentang kesihatan lagi. Dah lama cakap pasal blog je. hehe. Korang pernah alami masalah cecair keputihan yang keluar dari kemaluan wanita yang menyebabkan ia gatal dan tak selesa?

So hari ini, Aku nak kongsi sedikit ilmu yang ada dengan pembaca BloggerWanita.com. Harap dapat membantu korang memahaminya. Sebab ramai dikalangan wanita segan untuk berjumpa dengan doktor disebabkan masalah yang agak sensitif ini.

Cecair keputihan dari kemaluan atau dalam English version, kita panggil vaginal discharge adalah perkara yang boleh dikatakan berlaku di kalangan majoriti wanita. Kenapa ye? Bahaya ke