About Auther:

Hubungi admin@bloggerwanita.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

Wow! Blogger Wanita Menang IPad 2..

Seronok plak bila tengok kejayaan orang lain.. terus berkhayal seketika… ” Kalo aku yang dapat kan , seronok” ..Hehe..

Actually sekadar nak kongsi kisah kejayaan seorang blogger wanita yang berjaya menang ipad 2 hasil contest yang dianjurkan oleh blogger yang lain…Tahniah buat blogger…

blog-wanita-gersang

Blog Wanita Gersang!

Ramai yang tercari-cari tentang blog wanita yang gersang tapi masih tak jumpa. Blogger wanita gersang memang wujud ke? Macam-macam je dunia blogging ni.
Mesti korang nak tahu kan siapakah blogger wanita yang gersang ini..
Jom layan…

jenis blog-blog

7 Jenis Blog yang Perlu Kita Tahu

Dunia blogging makin hari makin hangat dan panas di Malaysia. Blogger semakin glamour dan popular di dunia internet. Dah macam VIP , VIB….VIB?
Hari ini aku beritahu sahabat semua beberapa jenis blog yang wujud di Malaysia ini mengikut term dan pemerhatianku .