10 Produk Paling Laris Dijual Di Internet

Sebelum ini, Aya ada terangkan tentang apa itu perniagaan dropship iaitu salah satu perniagaan internet tanpa perlu mempunyai produk sendiri. Mudah sahaja.

Kerja sambilan dari rumah

Apa yang perlu kita buat adalah promosi produk, terima bayaran dari pelanggan dan selepas itu, kita perlu bayar kepada pembekal produk. Pembekal yang akan uruskan semua proses pembungkusan dan penghantaran produk kepada pelanggan tadi.

Pada pendapatku, perniagaan dropship amat sesuai buat wanita yang hanya ingin kerja sambilan dari rumah. Tak perlu jumpa pelanggan dan hanya berhubung melalui online seperti Facebook atau email. SMS pun, boleh juga.

So, ibu-ibu, surirumah, pelajar-pelajar universiti atau mungkin penjawat awam boleh ambil peluang keemasan ini untuk menjana pendapatan sampingan melalui perniagaan dropship.InsyaAllah, boleh buat duit sebelum raya.

Aya cadangkan kita sertai Projek Raya RM10,000 oleh saudara Hazsoor sebabnya bukan senang kita nak cari pembekal yang boleh dipercayai untuk perniagaan dropship seperti ini.

Lagipun, produk yang mereka bekalkan untuk kita jual juga adalah antara produk yang laris dan mempunyai permintaan tinggi di pasaran. Just check kat Google.

10 produk yang hot untuk dijual sebelum hari raya ini adalah:

1. Neuzahra Easy Slim Lotion (botol)

2. Radiglow (Produk kecantikan)

3. My Qalam Pen Digital Al-quran

4. Quran Pelangi

5. 1 Set Minyak Kasturi Syifa

6. Singlet Cegah Boroi

7. Spermax Gel For Men

8. Plaster Kurus Herba

9. Fereena V-Shape Lotion

10.Ferwhite

Saya sendiri ada menghantar mesej kepada saudara Haszoor untuk bertanya lebih lanjut tentang perniagaan dropship ini dan beliau memberitahu insyaAllah, mereka akan cuba mendapat 100 produk untuk dijual dalam tahun ini.

Klik Sini untuk maklumat lanjut

Antara 10 produk di atas, aku paling suka Singlet Cegah Boroi untuk lelaki dan juga Plaster Kurus Herba. Siapa yang tak nak kelihatan segak, cantik dan slim masa hari raya, betul tak? ^_^

 

About Auther:

Hubungi admin@bloggerwanita.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

11 thoughts on “10 Produk Paling Laris Dijual Di Internet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge