PENAFIAN

POLISI PENAFIAN & KERAHSIAAN

Pemilik blog ini BloggerWanita.com tidak berkongsi maklumat peribadi anda kepada pihak ketiga.

Segala artikel di blog ini adalah sekadar perkongsian ilmu, informasi dan pengalaman sahaja. Segala perkhidmatan nasihat yang khusus dalam pelbagai bidang seperti perubatan, perniagaan, perundangan dan sebagainya, sila rujuk dengan pakar bertauliah dan berpengetahuan dalam bidang berkenaan.

 

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, kerosakan dan kehilangan yang dialami hasil penggunaan informasi di blog ini. Tiada jaminan bahawa segala artikel di blog ini akan memberi hasil yang sama seperti yang dinyatakan.

 

Kebanyakkan info semasa seperti berita yang dipaparkan adalah hasil sumber-sumber berita tempatan dan antarabangsa.

 

Kebanyakan gambar-gambar yang dipaparkan di blog ini adalah sumber gambar dari Google, koleksi sendiri dan juga beberapa sumber yang dinyatakan jika sumber asal diketahui.

 

Gambar-gambar dalam kategori umur 18 tahun ke atas yang dikongsi dalam blog ini adalah bertujuan untuk pendidikan sahaja.

 

Segala komen yang diberi oleh pembaca BloggerWanita.com adalah tanggungjawab mereka sendiri jika terdapat sebarang kesalahan atau melanggar undang-undang negara. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap tindakan individu tersebut. Pemilik BloggerWanita.com berhak memadam komen-komen yang dianggap tidak bersesuaian dan berunsur perkauman atau politik.

 

Pembaca tidak dibenarkan mencetak segala benda dalam blog ini tanpa sebarang kebenaran. Rujukan atau keratan artikel dengan meletakkan kredit sumber dari BloggerWanita.com dibenarkan dengan syarat ianya tidak diubahsuai untuk mengelakkan sebarang percanggahan maklumat.

 

Polisi penafian dan kerahsiaan ini ditulis dan dikemaskini pada 1 Jun 2018, ianya mungkin diubahsuai dari masa ke semasa mengikut kesesuaian tanpa sebarang notis.

 

Terima kasih sekali lagi kerana sudi meluangkan masa bersama BloggerWanita.com.

 

UPDATED: 01/6/2018