Masalah Blog Fail Download.gz

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan pembaca. Harap masih ada yang setia menjadi pembaca blog yang sederhana ini. Artikel terakhir adalah pada 2 September 2013. Maksudnya, blog Bloggerwanita.com tidak dikemaskini selama 2 bulan 3 hari.

Terima kasih buat saudara Amin Johar kerana ada memberitahu mengenai masalah teknikal yang dialami oleh BW sebelum ini. Masalah berkaitan dengan fail download.gz apabila kita melayari laman utama blog ini.

Assalamualaikum w.b.t

“Salam Tulus Ikhlas dari Pakar Niaga”

​Pn. Aya,

Saya tak dapat nak blogwalking ke blog Pn. Nampak
​blog macam ada problem. Akses sahaja dia auto download satu fail: download.gz

​Seminggu yang lalu & sehingga kini.

Sebarang pertanyaan amatlah dialu-alukan & kami dahului dengan ribuan terima kasih.

Jumpa lagi..

Salam Sukses dari saya.

“Demi Kesihatan, Kekayaan, Kejayaan dan Kebahagiaan Bersama”

Yang Ikhlas,

PAKAR NIAGA

Saya membuat sedikit bacaan berkaitan dengan masalah download.gz dan apa yang saya dapati, masalah ini berlaku setelah saya mengemaskini perisian wordpress versi terbaru dan juga selepas saya kemaskini plugin W3 Total Cache. Alhamdulillah, masalah ini dapat diselesaikan selepas saya mengemaskini plugin yang lebih terbaru.

Sebelum ni, saya memang takda mood nak berblogging. Mungkin sebab masih menyesuaikan diri sebagai seorang ibu. Alhamdulillah, anak sulungku dah berumur 6 bulan. Seronok, penat, terhibur dan gembira sangat mempunyai seorang anak lelaki. Alhamdulillah.

Terima kasih sekali lagi, buat semua rakan pembaca dan blogger yang sudi membaca blog ini. InsyaAllah, Saya akan cuba update blog ini sekerap yang mungkin. 🙂

Keep blogging!

About Auther:

Hubungi admin@bloggerwanita.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

3 thoughts on “Masalah Blog Fail Download.gz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge