KERJA PART TIME : Komisen Ke-1 Jual Gula Stevia

Kerja Part Time Jual Gula Stevia

Alhamdulillah, rezeki Allah, Ini sebenarnya komisen yang Aya perolehi masa mula-mula join perniagaan jual gula Stevia. RM1400 masuk ke dalam akaun bank walaupun sekadar kerja part time sahaja.

Kerja Part Time Di Rumah Jual Gula Stevia

Siapa nak bagi kan RM1400 tu. Aya hanya amalkan sendiri dan juga berkongsi kebaikan gula Stevia dekat keluarga, kawan-kawan, rakan sekerja dan rakan Facebook.

Hari ini, Aya nak kongsi berita gembira buat rakan-rakan pembaca atau blogger yang berminat buat duit dengan gula Stevia. Tiada yang mustahil. Sebab semua orang makan gula, jadi sangat mudah dapat prospek atau pelanggan.

[quote]Apa itu Gula Stevia?[/quote]

[quote]Pemanis gula Stevia adalah gula sihat dan gula tanpa kalori. Pengganti gula pasir yang terbaik. Bersifat semulajadi dan selamat digunakan oleh semua kategori usia termasuk kanak-kanak dan ibu mengandung.[/quote]

Jadi sesiapa yang ada Kencing Manis atau ibu mengandung yang menghidapi Kencing Manis semasa hamil, sesuai mengamalkan gula Stevia sebagai pemanis. In Sha Allah boleh mengawal paras gula (glukosa) dalam darah.

Aya ambil Stevia ini sebab nak sihat. Sebab keluarga Aya ada keturunan Kencing Manis, So Aya sangat-sangat berisiko untuk dapat penyakit Kencing Manis, jika tidak mengamalkan cara hidup sihat dan pemakanan yang sihat dari sekarang.

Selain itu, Aya mengamalkan pengambilan pemanis gula Stevia disebabkan Aya nak turunkan berat badan. Hehehe.

Sesiapa yang berminat menyertai perniagaan jual gula Stevia, boleh daftar di SteviaMalaysia.com.

 

Bagaimana Cara Kerja Part Time Jual Gula Stevia?

Mudah sahaja, Perniagaan jual gula Stevia adalah perniagaan e-dagang.

Maksudnya pendaftaran ahli pengguna dan pengedar baru, boleh dilakukan secara online.

Sesiapa yang agak susah untuk membuat penghantaran melalui pos, ada rakan-rakan stokis pemanis gula Stevia yang membuat perkhidmatan dropshipping. Jadi sangat sesuai untuk disertai rakan blogger juga. Kita boleh menggunakan blog sebagai medium pemasaran dan perkongsian khasiat Stevia kepada orang lain.

Bagi sesiapa yang berminat nak tahu tentang pemanis gula Stevia dan perniagaan Stevia, boleh klik sini : Stevia Malaysia.

Jangan risau, bisnes Stevia boleh dilakukan secara sambilan sama ada kita bekerja di kerajaan mahupun di swasta, yang penting tahu menggunakan laptop atau smartphone je..

 

Sesiapa yang masih tercari-cari kerja part time dari rumah, mungkin boleh mencuba perniagaan pemanis gula Stevia.

Ps: Bagi rakan pembaca yang ingin menguasai perniagaan Stevia, boleh dapatkan 4 Ebook Panduan Lengkap Perniagaan Stevia pada harga Diskaun lebih 50% sekarang.

About Auther:

Hubungi admin@bloggerwanita.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

11 thoughts on “KERJA PART TIME : Komisen Ke-1 Jual Gula Stevia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge