WooXpress: 7 Fakta Yang Perlu Anda Tahu!

Assalamualaikum dan Salam Kejayaan. Hari ini, saya akan berkongsi berkaitan 7 Fakta yang perlu anda tahu tentang WooXpress. Apa itu WooXpress?

gambar-wooxpress-kursus-lengkap-dropship-affiliate

FAKTA WOOXPRESS 1

WooXpress adalah kursus online yang lengkap dari A to Z berkaitan perniagaan e-commerce, dropship dan pemasaran affiliate untuk pasaran antarabangsa. Di mana keuntungan adalah dalam bentuk mata wang USD.

 

FAKTA WOOXPRESS 2

WooXpress adalah projek coaching yang dihasilkan oleh 2 Internet Marketer (IM) yang berpengalaman iaitu Tuan Nazrin dan juga Tuan Rashvin. Anda akan mempelajari melalui video-video tutorial yang telah disediakan dalam WooXpress.

wooxpress-screenshot-memberarea-2

 

FAKTA WOOXPRESS 3

Dalam kursus lengkap WooXpress, keahlian anda adalah seumur hidup (LifeTime). Ia adalah pelaburan sekali untuk ilmu yang bernilai beribu USD yang bakal anda terima.In Sha Allah.

 

FAKTA WOOXPRESS 4

Anda akan menerima bantuan melalui Group Support yang disediakan oleh Tuan Nazrin dan Rashvin. Anda akan diajar langkah demi langkah untuk berjaya dalam perniagaan pasaran antarabangsa ini.

 

FAKTA WOOXPRESS 5

Dalam kursus dan panduan tutorial lengkap WooXpress, Anda akan diajar untuk menguasai WordPress, WooCommerce dan juga AliExpress. Anda akan diajar sehingga berjaya menghasilkan pendapatan yang lumayan melalui perniagaan dropshipping dan affiliate marketing untuk pasaran USD.

 

FAKTA WOOXPRESS 6

Dalam kursus WooXpress juga, anda akan didedahkan lebih 1500 produk Niche yang boleh dijual untuk pasaran antarabangsa.

 

FAKTA WOOXPRESS 7

Apa yang menarik dalam WooXpress, anda akan didedahkan bagaimana retargeting pelanggan anda melalui Facebook e-Commerce  sehingga mereka akan terpaksa membeli produk jualan anda.

[box icon=”info”]WOOXPRESS bakal dilancarkan pada esok hari iaitu 8 Mei 2017 pada pukul 10 AM. KLIK SINI[/box]

Jika rakan-rakan ingin laporan percuma daripada saya berkaitan Rahsia Dropship Pasaran Antarabangsa Didedahkan, anda boleh muatturun secara Percuma di SINI. Hanya perlu masukkan Nama & Emel anda untuk menerima ebook tersebut.

 

ecover-ebook-percuma-rahsia-dropship-antarabangsa-didedahkan

DOWNLOAD EBOOK

Saya harap rakan pembaca memahami serba sedikit info berkaitan apa itu WooXpress dan fakta yang perlu anda tahu tentang WooXpress. Anda dah cuba WooXpress? 🙂

About Auther:

Hubungi admin@bloggerwanita.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

6 thoughts on “WooXpress: 7 Fakta Yang Perlu Anda Tahu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge