About Auther:

Hubungi admin@bloggerwanita.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

Bertukar ke Blog WordPress

Hari ini aku makin bersemangat untuk lebih mempelajari tentang Wordpress. Aku suka blog menggunakan perisian Wordpress sebab banyak plugin atau widget yang best-best boleh aku guna. Aku tak nafikan Blogspot.com pun best juga sebab dia user-friendly.

11 Istilah Asas Blogging yang perlu Diketahui

Hari ini baru habis kerja, penat gak. Tapi masih bersemangat untuk berblogging. hehe. Kerja di pedalaman agak sunyi sikit, jadi internet sajalah teman setia untuk mengisi masa lapang. Bercakap tentang blogging hari ini, Aya ( eh, Aku Aya lah pula, takpalah ye, lebih mesra sikit kalau tentang tutorial ni )nak kongsi bersama blogger-blogger baru beberapa istilah asas dalam blogging yang perlu kita tahu.