About Auther:

Hubungi admin@bloggerwanita.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

Dr Sheikh Muszaphar

Angkasawati Malaysia, Setuju?

Angkasawan Negara, Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor turut berpendapat, adalah lebih baik sekiranya kerajaan memilih seorang wanita untuk misi seterusnya yang akan memberi inspirasi kepada kaum itu.
Best gak kalau ada angkasawan wanita pula, tapi betul kata Dr Sheikh Muszaphar, Kalau nak hantar pun, pastikan kita ada objektif yang jelas dan eksperiman yang berlainan sebab kos yang perlu ditanggung adalah sangat tinggi.

fatin-liyana-blogger-cantik

Fatin Liyana Gedik!

Tajuk begitu panas, betul ke Fatin Liyana gedik? Inilah keywords yang aku jumpa di Google…

Wow! Blogger Wanita Menang IPad 2..

Seronok plak bila tengok kejayaan orang lain.. terus berkhayal seketika… ” Kalo aku yang dapat kan , seronok” ..Hehe..

Actually sekadar nak kongsi kisah kejayaan seorang blogger wanita yang berjaya menang ipad 2 hasil contest yang dianjurkan oleh blogger yang lain…Tahniah buat blogger…

blog-wanita-gersang

Blog Wanita Gersang!

Ramai yang tercari-cari tentang blog wanita yang gersang tapi masih tak jumpa. Blogger wanita gersang memang wujud ke? Macam-macam je dunia blogging ni.
Mesti korang nak tahu kan siapakah blogger wanita yang gersang ini..
Jom layan…