About Auther:

Hubungi admin@bloggerwanita.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

keyword-panas-popular

Blog Lelaki VS Blog Wanita

Antara blogger wanita dan blogger lelaki, yang mana lebih popular dan paling dicari oleh pengguna internet di enjin carian seperti Google dan Yahoo.

blog-wanita-gersang

Blog Wanita Gersang!

Ramai yang tercari-cari tentang blog wanita yang gersang tapi masih tak jumpa. Blogger wanita gersang memang wujud ke? Macam-macam je dunia blogging ni.
Mesti korang nak tahu kan siapakah blogger wanita yang gersang ini..
Jom layan…

alexa-ranking-bloggerwanita-april-2010

Perjalanan Alexa Ranking BloggerWanita.com

Dah setahun lebih blogku BloggerWanita.com berada di alam maya.. Heee.. Alhamdulillah aku sekadar nak kongsi perjalanan ranking Alexa blogku ini kepada semua rakan pembaca dan blogger yang lain kerana aku telah berjaya mencapai ranking di bawah 500,000. Harap ranking ni akan terus meningkat. Amin.Masa awal-awal dulu, masa mula-mula aku tulis blog ni, Ranking Alexa blogku ini masih dalam senarai 4 juta..