Yahoo…Balik Kampung…

Alhamdullillah, hari ini dah start cuti. Semalam kerja 24 jam, alaa oncall,penat juga, tapi takpa sebab aku tengah semangat nak balik kampung, bos bagi cuti 12 hari, beraya sakan ni.hehe. Maklumlah penat kerja, dapatlah cuti extra sikit. Nasib baik dapat bos yang baik hati dan memahami.

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Eemm..Kejap lagi kena drive sejam lebih untuk balik kampung. Doakan diriku selamat sampai ke destinasi yang dituju. Di kesempatan ni, aku nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua pembaca BloggerWanita.com dan rakan-rakan blogger. Memohon sejuta kemaafan jika aku ada terkasar bahasa atau menyinggung perasaan sesiapa. 0 – 0 ..ok?

Semoga semuanya selamat sampai ke kampung masing-masing. Berhati-hati di jalan raya. Kalau boleh, janganlah memenuhkan hospital-hospital disebabkan kemalangan di hari raya ni ye ..OK? 🙂

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

2 thoughts on “Yahoo…Balik Kampung…

  1. hati-hati balik kmpung..selamat hari raya k.aya 🙂

    cantik blog akak..suka sgt2! 🙂
    .-= adilah´s last blog ..Sembelit Di Bulan Ramadhan =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge