Wow! Blogger Wanita Menang IPad 2..

Seronok plak bila tengok kejayaan orang lain.. terus berkhayal seketika… ” Kalo aku yang dapat kan , seronok” ..Hehe..

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Actually sekadar nak kongsi kisah kejayaan seorang blogger wanita yang berjaya menang ipad 2 hasil contest yang dianjurkan oleh blogger yang lain iaitu Denaihati.

Photo dari yanmieonline.com

yanmie-menang-ipad2

Photo dari Denaihati.com

Tahniah buat blogger Yanmie dari yanmieonline.com sebab berjaya menang contest tu. Aya tak join pun..Heee..

Inilah salah satu kelebihan menjadi Blogger, korang boleh join contest yang dianjurkan oleh blogger yang lain. Kalo rezeki korang, boleh menang tau, macam Yanmie.. 🙂

Tahniah Yanmie! Korang bila lagi? dan aku bila lagi? Hehe..belum ada rezeki kan..

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

18 thoughts on “Wow! Blogger Wanita Menang IPad 2..

  1. satu jerk aku nak tau…mana nak cari contest2 kat blog ni…fail tul la aku ni…

  2. bravo…..Aya……congratulation
    joy recently posted..Thinking and Feeling is a Patterns to Achieving SuccessMy Profile

  3. Syabas, wanita boleh!

  4. salam..
    wahhh..
    tahniah
    mahal tu?
    zulkbo recently posted..Asam Garam Blogger : Dalam Gelisah Ada TawaMy Profile

  5. bertuahnyaa.. huhuh
    aku seorang blogger recently posted..e-Penyata Gaji & Laporan Bagi Kakitangan KerajaanMy Profile

  6. Waaah beruntungnya dapat ipad~
    aku seorang blogger recently posted..e-Penyata Gaji & Laporan Bagi Kakitangan KerajaanMy Profile

  7. tak apa sis aya kan Dr. nanti bileh dapat punya…

    tuah tu belum sampai lagu tu..
    nanti kalau ada rezeki depat la tu.
    Kamarul Azri™ recently posted..Alexa turun mendadak dalam masa 14 hari.My Profile

  8. Tahniah kepada pemenang.Saya belum pernah menyertai mana-mana kontes lagi.
    InfoBuahPinggang recently posted..Anak anda pesakit buah pinggang?Ini 14 tip untuk anda.My Profile

  9. wahhhh beshnya,sukenya,kalau lah rara menang kan besh,heeee
    rara pinkmafia recently posted..baby meninggal dlm perut.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge