Watch Your Thought!

Aku sukalah kata-kata ni. Berhati-hati dengan fikiran kita dan Berhati-hati dengan perkataan kita kerana akhirnya ia menentukan masa depan kita.

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Cuba korang hayati ayat di bawah ni:

watch-your-words

Apa pendapat korang?

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

2 thoughts on “Watch Your Thought!

  1. Assalamualaikum BW,
    saya pun suka dengan kata-kata motivasi. Tapi selalunya kata-kata motivasi ini hanya indah bila dibaca sekali lalu. Sekiranya kita cuba memahami dengan lebih lanjut, kita akan merasa lompang di sebaliknya.

    Samalah seperti kata-kata motivasi di atas. Pada saya tidak mungkin sepatah perkataan boleh menjadi satu tindakan sekiranya kesedaran individu itu ada. Contohnya pada perenggan kedua, kita boleh mengubah ‘action’ kepada ‘no action’ sekiranya kita berbohong atau malas untuk melakukannya…

    Hehe~ sekadar pendapat.
    Oh ye, ini kunjungan pertama saya ke blog BW, minta kebenaran membaca kandungan dalamnya ye. Salam perkenalan…
    Mama Murai recently posted..menanti bantuan persekolahan RM100 disalurkanMy Profile

  2. suka jugak word macam ni..membuatkan kita berfikir..
    blackrosehunter recently posted..Keputusan Malaysia vs Singapura Sukan Sea 2011My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge