Wanita Dikencingkan Oleh Bayi Lelaki

Siapakah wanita yang dikencingkan oleh bayi lelaki ni? Simpati aku mendengarnya. Malang sungguh wanita tu.

Gambar Bogel Bayi Lelaki Kencing
Gambar Hiasan dari Google

Wanita tu adalah Aku… Hahaha.. Ok jangan gelak, sebelum ni, aku ada cerita bagaimana hidup seorang doktor kan? ok soalan seterusnya, sanggupkah korang dikencingkan oleh bayi bila jadi doktor? Hehe.

Dikencingkan oleh bayi? takdalah teruk sangat pun..

Hari ni, aku pergi kerja macam biasa, agak sibuk  sebab pesakit lebih ramai di wad. Petang tadi, seorang bayi lelaki telah dimasukkan ke wad kanak-kanak disebabkan oleh penyakit Kuning ataupun term perubatannya adalah Neonatal Jaundice. So, tengak khusyuk mengajar adik-adik nurse bagaimana nak periksa bayi yang kekeringan dan kekuningan, tiba-tiba si kecil yang comel ini, terkencing, taulah kalau bayi lelaki tak pakai lampin, kencing dia meluncur laju macam air pancut… tup..tup kena baju aku, nasib baik tak kena muka.. Kihkihkih..

Kalau sebelum ni, berjaya mengelak dengan pelbagai gaya, siap ada ala-ala stunt filem Matrix lagi. 🙂 tapi hari ini, aku malang dan skill untuk mengelak telah gagal.

Aksi Gaya Macam Filem Matrix
Aksi gaya ala-ala filem Matrix… Heee

But its okey, bukannya susah pun, balik cucilah baju. Kita orang gelak je, nak marah pun tak boleh, malah sejuk hati bila tengok bayi yang kecil, comel dan tidak berdosa ini.

Korang ada pengalaman tak, kena kencing oleh bayi? 🙂 . Jom kongsi cerita..

 

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

INFO: Jika rakan-rakan pembaca berminat untuk belajar langkah demi langkah menjana pendapatan online melalui perniagaan dropship & affiliate dalam bentuk e-commerce untuk pasaran antarabangsa, Tuan Nazrin & Tuan Rashvin ada menyediakan satu panduan lengkap & kursus video tutorial untuk newbie, intermediate dan advanced bagaimana menjana pendapatan sambilan dengan mata wang USD.100% Praktikal.

--> Boleh Klik Sini Untuk Daftar < --

About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

22 thoughts on “Wanita Dikencingkan Oleh Bayi Lelaki

  1. hehe..perkara biasa r tu..apatah lagi kalau doktor

  2. Kesian kak Aya .. HAhaahha
    Sabo2 ..
    Aiman Aziz recently posted..Blogger ‘Famous’ tidak reti bercakap?My Profile

  3. Kucing Hitam says:

    ada2. time tu parents keluar pegi beli mkn jap. aku ditugaskan menjaga anak sedara aku yg bru 3 thun yg tgh tido. dia still tgh potty train lgi. bgn2 je, tok dgn tok wan dia x de. apa lgi, mula la dia merengek. habis idea aku nk pujuk dia. aku pegi kjap dapur nk buat susu, blik2 tu dia dh terkencing kt depan tv. aduhh..

  4. Biasa ler tuhh.!..Asalkan bukan bapak budak yg kencing ‘ente’!

  5. wow.. haha.. perkara biasa le tu..
    Farish Ishak recently posted..Lelaki Kacak vs Lelaki BerimanMy Profile

  6. hahahaa..tak pernah pula tau. haha
    Naziman recently posted..Mengedit gambar menggunakan XiuXiu Meitu SoftwareMy Profile

  7. Bukan setakat kena kencing kena berak pun selalu lagi2 lepas anak lepas menyusu.. kekadang riuh satu rumah dibuatnya.. hehehe
    myvitrd recently posted..Tazkirah Jumaat | Ganjaran Menahan MarahMy Profile

  8. tak pernah lagi. haha..
    titan recently posted..Facebook zaman dulu-dulu..My Profile

  9. har3.. siap buat stunt matrix ekk.. dahsyat doktor..
    nurmisnan recently posted..Earth Hour 2012 di BruneiMy Profile

  10. Asalam..alamak jumpa lagi pic bertampal mulut hijau latarnya. Alamak..macam x nak tengok lah. Apapun ..minat nak komen. Tak apa2 moga Dr Aya murah rezeki ya, Dr kena sabar, tau kawal emosi. Mujur bukan kat muka ya. Ada saya nampak kanak-kanak 5 tahun kencing ke arah badan bapanya yg sedang drive, bapa kanak2 tu diam ja, anak dia terlalu manja, nagis2 nah! tu kanak2 tu kancingkan dia..adui kasihan bapa tu, masa tu Etuza baru form 5..muda belia lagi daa…

  11. ‘dikencingkan’ tak pernah lagi. tapi kalau muntah ada 1 atau 2 kali kot…
    noorsyamsul recently posted..BAS RAPIDKL TERBAKAR LAGI!My Profile

  12. ish,, takut lak muja nak ada anak sendiri nanti,, kih3
    muja recently posted..FIRST GIVEAWAY BY NURMUJAHIDAH, THE LADY WARRIOR.My Profile

  13. Lebih rela dikencing oleh bayi dari kena kencing dengan kawan sendiri..

  14. Ada juga pengalaman kena kencing ngan baby ni….masa tu bru lepas mandikan dia…tak sempat nak pakaikan lampin…zusssss….seb bek kena tangan jerr…he3x!!!
    yas recently posted..NAMA SEBENAR P3-21A ~ PROTON PRE’VEMy Profile

  15. Melatiqistyna says:

    Ahahaha…. Kalau bb laki mmg laju jek peginye, lain kalau pompuan… 😀
    Melatiqistyna recently posted..Anak disangka sakit diperkosa jiran tuaMy Profile

  16. salam, anak saya pun memancutkan kencing pada doktor yg menyambut kelahirannya. dia lahir dlm keadaan menyongsang so punggung keluar dulu, terus aje terkencing, terloncat doktor tu di buatnya. it happened 16 yrs ago.

  17. hehehe…comel bayi tu…dia suka kat doktor la tu
    ainun recently posted..First Time Cashout ChurpchurpMy Profile

  18. ahahha,,,dengar tajuk pon dah kelakar….
    akhiyy recently posted..Sejarah Bola SepakMy Profile

  19. Bila mendengar cerita lucu teringat kisah sama yang berlaku kepada doktor wanita yang merawat anak saya terkena pancutan air kencing anak saya.

    Menurut doktor wanita tersebut adalah kali ke 2 dia terkena air kencing.:-)
    akubiomed recently posted..Yang rajin komen di blog AkuBiomed bulan MarMy Profile

  20. haha..tapi selamat baby, mmg terima je la
    JK recently posted..Canon Rock – Sungha JungMy Profile

  21. haha…lawak tol..tp xley nak marah jugak kan kat baby comel tuh…kenangan letew
    Pezol Stylez recently posted..AYAM BETINA JADI IBU SALAH ERAM TELUR ITIKMy Profile

  22. Kesian…Apa boleh buat..Bayi bukan tau apa.
    Mrs Beauty recently posted..Six Reasons to Drink Water for Weight LossMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge