Wanita Cina Tidak Pernah Gunting Rambut 11 Tahun

Cen Yingyuan, wanita cina yang berusia 44 tahun tidak pernah menggunting rambut sejak 11 tahun lalu. Dia sangat fanatik dan suka dengan rambut yang panjang. Rambutnya sekarang mempunyai kepanjangan 6 kaki 7 inci panjang dan mengalahkan ketinggiannya yang hanya 5 kaki.

Wanita tidak pernah gunting rambut 11 tahun

Wanita ini mengambil masa sehingga 1 jam untuk mencuci rambutnya dan setengah jam untuk mengeringkannya. Dia perlu mencuci rambutnya setiap 4 hari dan terpaksa menggunakan baldi untuk membersihkan kesemua rambutnya yang panjang.

Cara wanita cuci rambut panjang

-Payahnya aku tengok dia uruskan rambutnya. Tapi kalau dah minat, mesti ada cara untuk menjaganya sebaik mungkin. Betul tak?-

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

INFO: Jika rakan-rakan pembaca berminat untuk belajar langkah demi langkah menjana pendapatan online melalui perniagaan dropship & affiliate dalam bentuk e-commerce untuk pasaran antarabangsa, Tuan Nazrin & Tuan Rashvin ada menyediakan satu panduan lengkap & kursus video tutorial untuk newbie, intermediate dan advanced bagaimana menjana pendapatan sambilan dengan mata wang USD.100% Praktikal.

--> Boleh Klik Sini Untuk Daftar < --

About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

15 thoughts on “Wanita Cina Tidak Pernah Gunting Rambut 11 Tahun

  1. best ada rambut panjang ,, tp rimas lah kalau panjang giler mcm ni kann ,, hehee
    Nana AMeer recently posted..Novel karya SITI ROSMIZAHMy Profile

  2. mcm seksa je rambut pnjang mcm tu kan kak aya ,, :O
    Nana AMeer recently posted..Wang Tunai RM50 untuk Top Komentator BulananMy Profile

  3. 11 tahun tak potong rambut!!! fuyoo , saya rambut pendek pun rasa macam nak potong selalu !
    Anis recently posted..Nak RM50 takkk ?My Profile

  4. waa , panjangnyeee. sanggup pulak dia nak jaga rambut sepanjang tu.
    Wana wazm recently posted..Segmen Pantas Teka Harga BajuMy Profile

  5. tak serabut ke kalau dah panjang macam tu.. haha…
    Hiburan recently posted..Polis Pembelot Negara Membantu PengganasMy Profile

  6. ya allah serabut tengok, leceh nk menjaganya tuh.

  7. Wow ! Panjang giler. Kalau dia nak buang hajat camne laa tu..
    Aiman Aziz recently posted..Zalora Malaysia | Aku Kaki Shopping OnlineMy Profile

  8. Perghh..rapunzel versi rambut hitam kot yg ni..hehe
    nojhere recently posted..His Financial Goals: Saving More and Paying Down Credit Card DebtMy Profile

  9. mak aii…… panjang nye!

  10. seksa nak membasuh rambut camni. haha..
    titan recently posted..TechCPM – Selama mana mampu bertahan?My Profile

  11. ahah..x berapa panjang lagi tu aya…ayie ada tgok lagi panjang dari tu…
    Ayie Abas recently posted..OPS DAULAT – Foto Di Lokasi Pertempuran DidedahkanMy Profile

  12. Sudah tentu mengambil masa yang lama untuk mengurus rambut yang panjang tersebut.
    akubiomed recently posted..Moroccan Pavillion @ Astaka Morocco aku datangMy Profile

  13. kalau ade sebelah kawan ni, memang gunting2 rambut dia bagi pendek.. hehe
    fariq recently posted..Real Madrid Kalahkan Manchester United Di Old TraffordMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge