Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

Assalamualaikum dan Salam 1 Blogger..

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

Seperti yang dijanjikan, Ganjaran Wang Tunai RM5000 untuk Blogger dari BloggerWanita.com sempena ulang tahun ke-2 BloggerWanita.com. Program ini mudah sahaja.

Apa yang perlu dilakukan?

  • Program Wang Tunai RM5000 ini hanya dibuka untuk 100 blogger terawal yang berdaftar sahaja. TERBUKA KEPADA SEMUA BLOGGER.Cara berdaftar adalah  rakan blogger hanya perlu buat post tentang program RM5000 dan linkkan ke laman post ini dengan tajuk “Wang Tunai RM5000 untuk Blogger”. Sila nyatakan link URL post tersebut di ruangan komen di bawah.
  • Blogger-blogger yang terpilih akan bersaing sesama mereka untuk menjadi Top 10 Referrrel ke blog ini iaitu 10 blog yang membawa trafik tertinggi ke blog BloggerWanita.com dengan mengikut pengiraan Google Analytic.
  • Setiap satu trafik yang disumbangkan ke blog BloggerWanita.com akan dibayar sebanyak RM0.05. Jika rakan blogger mampu membawa 10000 trafik ke blog ini, maka bayaran pada bulan tersebut adalah RM500 ( RM0.05 X 10000) dan seterusnya.
  • Terbuka kepada semua warga Blogger di Malaysia, tidak kira lelaki atau perempuan dan tanpa mengira status pagerank atau Alexa Rank.
  • Bayaran wang tunai akan dibayar pada setiap bulan ke akaun Maybank secara online. Bank lain masih diterima jika tidak memiliki akaun Maybank.
  • Program RM5000 adalah fasa pertama yang akan dilancarkan pada 1 April 2012 sehingga RM5000 tercapai untuk diberikan kepada blogger. [MASIH BERJALAN ]
  • Rakan blogger boleh menggunakan banners yang disediakan di sini untuk tujuan promosi. Tidak dibenarkan menggunakan iframe atau apa-apa script yang boleh menipu trafik.
  • Pihak penganjur berhak untuk menukar syarat pada bila-bila masa jika perlu sahaja.
  • Tambahan:
  1. Bayaran akan dibuat hanya setelah jumlah wang tunai terkumpul Rm5 atau lebih bagi memudahkan proses pembayaran.
  2. Pastikan top referrel menghantar butir bayaran seperti Nama Penuh, Email, Bank dan No akaun ke Bloggerwanita@@gmail.com
  3. Semua blogger yang menyertai program ini WAJIB berdaftar sebagai Rakan VIP Bloggerwanita.com bagi memudahkan info terbaru tentang program ini disampaikan dan juga mudah membuat follow up kepada peserta dan pemenang. Daftar Rakan VIP BW sekarang

Penaja bagi Program Wang Tunai RM5000 untuk Blogger adalah BloggerWanita.com.

Bagi sapa-sapa yang berminat untuk menjadi penaja boleh beritahu Aya di Laman Hubungi. Lebih ramai penaja, lebih meriah lagi program ini dan lebih banyak fasa program RM5000 ini.

Terima kasih kepada semua rakan blogger yang memberi sokongan kepada BloggerWanita.com selama ini. Marilah kita ramai-ramai memeriahkan dunia blogging.

Berminat? bolehlah submit link post bertajuk “Wang Tunai RM5000 untuk Blogger” di ruangan komen di bawah sekarang. Selamat Berjaya.

 

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

375 thoughts on “Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

  1. […] yang terawal sahaja yang akan diterima untuk bersaing merebut hadiah lumayan ni. Sila rujuk di Bloggerwanita.com untuk maklumat lanjut. Penganjur bagi Program Wang Tunai RM5000 untuk Blogger adalah […]

  2. minat jugak..tp contest mcm ni kene ada time u promot..xper..bagi laluan pd kawan2 y lain dulu

    gud luck kengkawan

  3. mencuba nasib..harap menjadi rezeki kami

  4. Assalam, harap sempat lagi dlm senarai 100 org blogger..ini link saya http://fawwaznuha.com/2012/03/wang-tunai-rm5000-untuk-blogger/

  5. […] nasib juga harap-harap masih tersenarai dalam 100 orang blogger yang terpilih untuk cabaran […]

  6. Pergh besar hadiah tu..
    Mesti join ni
    zool recently posted..20 pemain bolasepak terkaya duniaMy Profile

  7. dah buat posting mengenai program ni di Blog Sensasi..harap2 terpilih
    http://bloginfo4uall.blogspot.com/2012/03/wang-tunai-rm5000-untuk-blogger.html
    Blog Sensasi recently posted..“Wang Tunai RM5000 untuk Blogger”My Profile

  8. tak smpai sehari, dah hmpir 100 blogger dah join..hebat2..
    syu90 recently posted..hanya 3 Langkah MUDAH untuk menangi iPad TERBARU !My Profile

  9. tawaran yang sangat menarik
    kizMyself recently posted..Bila Orang Rumah Dah Mula BertanyaMy Profile

  10. […] Nak join projek RM5000 Tunai Untuk Blogger ini? Dengan pantas silalah baca syarat-syaratnya di Blog Blogger Wanita sebelum terlambat p/s – Program Wang Tunai RM5000 untuk Blogger akan dilancarkan bermula 1 […]

  11. Dapat tau pun dari entri titan lelaki kacak, hehe.. Nak join untuk memeriahkan suasana.. http://www.bluedianthus.com/2012/03/wang-tunai-rm5000-untuk-blogger.html
    bluedianthus recently posted..[Contest] Wang Tunai RM5000 untuk BloggerMy Profile

  12. salam Aya…

    sis nak join jugak yer kalau ada rezeki terpilih ^_^
    http://www.cikgudahlia.com/2012/03/wang-tunai-rm5000-untuk-blogger.html

  13. Join k…salam pkenalan dr Dunia Realiti ^_^
    elihjapahar recently posted..Wang Tunai RM5000 Untuk BloggerMy Profile

  14. dah siap publish. dengan ini saya mengesahkan penyertaan contest ni 😉 http://blog.amirez.com/wang-tunai-rm5000-untuk-blogger/
    Amirez recently posted..Wang Tunai RM5000 untuk BloggerMy Profile

  15. Mencuba nasib. Moga saya turut tersenarai sbb agak lewat kot. hehehehe
    jardness recently posted..Wang Tunai RM5000 untuk BloggerMy Profile

  16. Mencuba nasib. Harap bertuah. Thanks buat anjurkan 😀 Aze join dengan penuh harapan. Hehehe.

    http://thisismystorylah.blogspot.com/2012/03/wang-tunai-rm5000-untuk-blogger.html
    Nurul Aze Alia recently posted..Wang Tunai RM5000 untuk BloggerMy Profile

  17. Join jugak ni mencuba nasib..kih kih kih
    arulchelsea recently posted..Wang Tunai RM5000 untuk BloggerMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge