Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

Assalamualaikum dan Salam 1 Blogger..

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

Seperti yang dijanjikan, Ganjaran Wang Tunai RM5000 untuk Blogger dari BloggerWanita.com sempena ulang tahun ke-2 BloggerWanita.com. Program ini mudah sahaja.

Apa yang perlu dilakukan?

  • Program Wang Tunai RM5000 ini hanya dibuka untuk 100 blogger terawal yang berdaftar sahaja. TERBUKA KEPADA SEMUA BLOGGER.Cara berdaftar adalah  rakan blogger hanya perlu buat post tentang program RM5000 dan linkkan ke laman post ini dengan tajuk “Wang Tunai RM5000 untuk Blogger”. Sila nyatakan link URL post tersebut di ruangan komen di bawah.
  • Blogger-blogger yang terpilih akan bersaing sesama mereka untuk menjadi Top 10 Referrrel ke blog ini iaitu 10 blog yang membawa trafik tertinggi ke blog BloggerWanita.com dengan mengikut pengiraan Google Analytic.
  • Setiap satu trafik yang disumbangkan ke blog BloggerWanita.com akan dibayar sebanyak RM0.05. Jika rakan blogger mampu membawa 10000 trafik ke blog ini, maka bayaran pada bulan tersebut adalah RM500 ( RM0.05 X 10000) dan seterusnya.
  • Terbuka kepada semua warga Blogger di Malaysia, tidak kira lelaki atau perempuan dan tanpa mengira status pagerank atau Alexa Rank.
  • Bayaran wang tunai akan dibayar pada setiap bulan ke akaun Maybank secara online. Bank lain masih diterima jika tidak memiliki akaun Maybank.
  • Program RM5000 adalah fasa pertama yang akan dilancarkan pada 1 April 2012 sehingga RM5000 tercapai untuk diberikan kepada blogger. [MASIH BERJALAN ]
  • Rakan blogger boleh menggunakan banners yang disediakan di sini untuk tujuan promosi. Tidak dibenarkan menggunakan iframe atau apa-apa script yang boleh menipu trafik.
  • Pihak penganjur berhak untuk menukar syarat pada bila-bila masa jika perlu sahaja.
  • Tambahan:
  1. Bayaran akan dibuat hanya setelah jumlah wang tunai terkumpul Rm5 atau lebih bagi memudahkan proses pembayaran.
  2. Pastikan top referrel menghantar butir bayaran seperti Nama Penuh, Email, Bank dan No akaun ke Bloggerwanita@@gmail.com
  3. Semua blogger yang menyertai program ini WAJIB berdaftar sebagai Rakan VIP Bloggerwanita.com bagi memudahkan info terbaru tentang program ini disampaikan dan juga mudah membuat follow up kepada peserta dan pemenang. Daftar Rakan VIP BW sekarang

Penaja bagi Program Wang Tunai RM5000 untuk Blogger adalah BloggerWanita.com.

Bagi sapa-sapa yang berminat untuk menjadi penaja boleh beritahu Aya di Laman Hubungi. Lebih ramai penaja, lebih meriah lagi program ini dan lebih banyak fasa program RM5000 ini.

Terima kasih kepada semua rakan blogger yang memberi sokongan kepada BloggerWanita.com selama ini. Marilah kita ramai-ramai memeriahkan dunia blogging.

Berminat? bolehlah submit link post bertajuk “Wang Tunai RM5000 untuk Blogger” di ruangan komen di bawah sekarang. Selamat Berjaya.

 

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

375 thoughts on “Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

  1. […] Hehe.. Macam mana cara nak terpilih diantara 100 orang blogger kacak tu? KOrang kena gi baca kat blog Aya. Aku tak nak cerita kat sini aje. Korang mesti melawat blog Aya dulu. Korang tak lawat, aku report […]

  2. stylo laa aya ada contest gempak utk jejaka kacak! hihi

  3. Assalamualaikum. Saya harap saya tersenarai 100 blogger. http://ierasukamenaip.blogspot.com/2012/03/wang-tunai-rm5000-untuk-blogger.html Harap sangat. Aminn

  4. sudah join.. rujuk komen luv ni ye!
    muazfaris recently posted..Wang Tunai RM5000 untuk BloggerMy Profile

  5. […] TEkan sini untuk dapatkan RM5000 dari blogwanita dot com| Tweet nuffnang_bid = "dbedd19d65efa706c8bdb423778a4bbf"; Posts Related to Wang Tunai RM5000 untuk BloggerKatakan TAK NAK! #4Apesal ramai blogger jual Bra Bag ni??Pencarian Blogger AktifAnonymous godam laman web CIAFacebook Like Box untuk blogger blogspot […]

  6. sudah join !!! heheh…
    Ali Basyir recently posted..Wang Tunai RM5000 untuk BloggerMy Profile

  7. eca join yer…..

    http://www.ecadwinkyasha.com/2012/03/wang-tunai-rm5000-untuk-blogger.html

    harap masih sempat dan diterima 😀
    ecadwinkyasha recently posted..My Little GiveawayMy Profile

  8. ah ha…. baru jumpa caranya… harap2 masih ada peluang!
    yangbaik recently posted..Bukan entry syok sendiriMy Profile

  9. Join jugak .. da like , follow twitter, tweet dan email di feedburner , hehe
    http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2012/03/wang-tunai-rm5000-untuk-blogger.html

  10. cepat join sebelum terlambat….mungkin dalam masa 24jam akan penuh kouta
    ainun recently posted..Wang Tunai RM5000 untuk BloggerMy Profile

  11. Asalamualaikum..
    Subahanallah..sungguh murah hatinya ya. Sesungguhnya sedekah itu adalah azimat ke akihrat. Join..jg..hanya mencuba ..
    mencari kenalan blog ..Tq ada promosi yang mempersona. ..
    link http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/
    Etuza recently posted..Adab dalam blogger antaranya menghargai ( Terima kasih BHM – AS )My Profile

  12. […] RM5000Filed under Blogger, Wang Tunai0 Alhamdulillah..Tak sampai 10 jam post tentang Program Wang Tunai RM5000 untuk Blogger, Dah ramai rakan blogger yang berminat nak join program ini. Alhamdulillah mendapat sambutan yang […]

  13. […] Berminat nak join? Jom terjah blog Aya.. [KLIK SINI] […]

  14. wah menarik ni…nnti sy join !
    fasz recently posted..Celcom and Prada The Perfect MatchMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge