Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

Assalamualaikum dan Salam 1 Blogger..

Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

Seperti yang dijanjikan, Ganjaran Wang Tunai RM5000 untuk Blogger dari BloggerWanita.com sempena ulang tahun ke-2 BloggerWanita.com. Program ini mudah sahaja.

Apa yang perlu dilakukan?

  • Program Wang Tunai RM5000 ini hanya dibuka untuk 100 blogger terawal yang berdaftar sahaja. TERBUKA KEPADA SEMUA BLOGGER.Cara berdaftar adalah  rakan blogger hanya perlu buat post tentang program RM5000 dan linkkan ke laman post ini dengan tajuk “Wang Tunai RM5000 untuk Blogger”. Sila nyatakan link URL post tersebut di ruangan komen di bawah.
  • Blogger-blogger yang terpilih akan bersaing sesama mereka untuk menjadi Top 10 Referrrel ke blog ini iaitu 10 blog yang membawa trafik tertinggi ke blog BloggerWanita.com dengan mengikut pengiraan Google Analytic.
  • Setiap satu trafik yang disumbangkan ke blog BloggerWanita.com akan dibayar sebanyak RM0.05. Jika rakan blogger mampu membawa 10000 trafik ke blog ini, maka bayaran pada bulan tersebut adalah RM500 ( RM0.05 X 10000) dan seterusnya.
  • Terbuka kepada semua warga Blogger di Malaysia, tidak kira lelaki atau perempuan dan tanpa mengira status pagerank atau Alexa Rank.
  • Bayaran wang tunai akan dibayar pada setiap bulan ke akaun Maybank secara online. Bank lain masih diterima jika tidak memiliki akaun Maybank.
  • Program RM5000 adalah fasa pertama yang akan dilancarkan pada 1 April 2012 sehingga RM5000 tercapai untuk diberikan kepada blogger. [MASIH BERJALAN ]
  • Rakan blogger boleh menggunakan banners yang disediakan di sini untuk tujuan promosi. Tidak dibenarkan menggunakan iframe atau apa-apa script yang boleh menipu trafik.
  • Pihak penganjur berhak untuk menukar syarat pada bila-bila masa jika perlu sahaja.
  • Tambahan:
  1. Bayaran akan dibuat hanya setelah jumlah wang tunai terkumpul Rm5 atau lebih bagi memudahkan proses pembayaran.
  2. Pastikan top referrel menghantar butir bayaran seperti Nama Penuh, Email, Bank dan No akaun ke Bloggerwanita@@gmail.com
  3. Semua blogger yang menyertai program ini WAJIB berdaftar sebagai Rakan VIP Bloggerwanita.com bagi memudahkan info terbaru tentang program ini disampaikan dan juga mudah membuat follow up kepada peserta dan pemenang. Daftar Rakan VIP BW sekarang

Penaja bagi Program Wang Tunai RM5000 untuk Blogger adalah BloggerWanita.com.

Bagi sapa-sapa yang berminat untuk menjadi penaja boleh beritahu Aya di Laman Hubungi. Lebih ramai penaja, lebih meriah lagi program ini dan lebih banyak fasa program RM5000 ini.

Terima kasih kepada semua rakan blogger yang memberi sokongan kepada BloggerWanita.com selama ini. Marilah kita ramai-ramai memeriahkan dunia blogging.

Berminat? bolehlah submit link post bertajuk “Wang Tunai RM5000 untuk Blogger” di ruangan komen di bawah sekarang. Selamat Berjaya.

 

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

375 thoughts on “Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

  1. […] pun akan balas kembali jejak beliau.. dan tanpa di diduga heheehe saya terjumpa satu entri mengenai WANG TUNAI RM5000 UNTUK BLOGGER, WOWW banyak tu…murah sungguh tuan blog tu yerr.. so tanpa buang masa saya pun menjoinkan […]

  2. memang menarik…tapi macam takut lak nak sertai…mungkin saya masih baru,banyak lagi yang kena belajar…malu kat blogger lebih otai
    akak recently posted..Wow..Lakaran Kasut untuk Kate Midlleton.Lihat!!My Profile

  3. aik..komen sebelum ni masih dlm mode awaiting moderation.. masuk spam ke?? nak tinggal link entry sekali lgi ni….
    zie fauzi recently posted..Wang Tunai RM5000 untuk BloggerMy Profile

  4. “Wang Tunai RM5000 untuk Blogger”…harap-harap saya berjaya
    HASLIZAWATI BINTI ABU HASSAN recently posted..Wanita Itu Rumput SemaluMy Profile

  5. program yang hebat..
    mmg best
    sop recently posted..Menonton filem John CarterMy Profile

  6. wahhh..bes nie..nak join lah..
    syu90 recently posted..BabyIbu GiveawayMy Profile

  7. Wah sudah semakin ramai yang menyertai program ini. :-)
    akubiomed recently posted..Pesta Buku Kelantan 2012 kembali lagiMy Profile

  8. Saya pun nak mencuba juga program nih…harap2 berjaya laaa…:)

    http://yastro.blogspot.com/2012/03/wang-tunai-rm5000-untuk-blogger.html

  9. Oh.. baru faham konsep dia.. menarik untuk di cuba ni. Blog yg traffik mantap mesti best..
    Azyani recently posted..Lelaki Kacak – Lelaki Boleh Menjadi Kacak Apabila…My Profile

  10. Assalamualaikum,
    Mencuba nasib disini….
    Wang Tunai RM5000 untuk Blogger
    http://assassincyber.blogspot.com/2012/03/wang-tunai-rm5000-untuk-blogger.html
    Assassin Cyber recently posted..Wang Tunai RM5000 untuk BloggerMy Profile

  11. salam
    err..ni 1st time chii sampai sini..nak join skali bleh..insya Allah mlm nnt kalo sempat chii buat
    chii recently posted..Jadual Waktu HarianMy Profile

  12. saya join!..da buat entry about this! ^_^
    contest yang menarik…huhuhu thankz^_^

  13. Good luck pada semua yang join & tahniah pada admin bloggerwanita kerana anjurkan contest ni :)

  14. saya berminat untuk join ^_^
    terima kasih ^_^
    Shela recently posted..MARI MARI MARI!!!WANG TUNAI RM5000 MENANTI ANDA ^_^My Profile

  15. […] Tunai RM5000 untuk Blogger”. Sila nyatakan link URL post tersebut di ruangan komen di bawah Bloggerwanita. Jika terpilih, Rakan blogger akan diberitahu melalui email dan akan disenaraikan melalui post […]

  16. nak join jugak leyh….saya akan pasang entri nieee :)
    edisikini dot com recently posted..Kisah Teladan “Saya Ibu Paling Jahat”My Profile

  17. Join jugak yer…. dah buat entry dan dah ikut syarat yang ditetapkan.. link entry seperti di commentluv..
    zie fauzi recently posted..Wang Tunai RM5000 untuk BloggerMy Profile

  18. […] macam ni untuk tarik pelawat ke blog masing-masing macam Denaihati dan MamaMurai. Untuk kali ni, Blogger Wanita pulak yang menggunakan cara yang sama dengan menawarkan RM5000 kepada hanya 100 blogger yang […]

  19. mcm best contest nih…dah join dah…:)
    Blog kakiharu recently posted..Wang Tunai RM5000 untuk Blogger BertuahMy Profile

  20. saya pun nak join…
    Shahrul recently posted..Wang Tunai RM5000 untuk BloggerMy Profile

  21. Ok, Aya, Sya dah buat entri
    Sya Isya recently posted..WANG TUNAI RM5000 UNTUK BLOGGERMy Profile

  22. […] 1 entri bertajuk “Wang Tunai RM5000 untuk Blogger”. Dah siap, tinggalkan permalink entri di SINI. Program ni sebenarnya terbuka kepada 100 blogger terawal yang mendaftar. Jadi, mendaftar lah […]

  23. Salam ..

    fini join 😀
    afini suhaimi recently posted..“Wang Tunai RM5000 untuk Blogger”My Profile

  24. contest yang menarik. saya akan sahut cabaran ni nanti balik dari kerja luar kejap lagi 😉
    Amirez recently posted..Cabaran SEO Lelaki Kacak 2012 EarnCent.comMy Profile

  25. Saya sahut cabaran sis..
    Cikgu Hairul recently posted..Wang Tunai RM5000 Untuk BloggerMy Profile

  26. kepada yang join kontest ni saya ucapkan semalat bersaing hehe jangan guna IFRAME ok mentang-mentang la nk REFERRAL JE..
    Luqman Hakim recently posted..Video Fabrice Muamba Kena Serangan JantungMy Profile

  27. […] Jomlah kita ramai-ramai memeriahkan perkongsian ini. Fasa pertama akan bermula pada 1 April 2012.  Boleh la baca syarat-syaratnya di dalam Blog Blogger Wanita ni. […]

  28. seronok betul berblogging.. jumpa yang ini lagi terbaik.. join
    nurmisnan recently posted..PUSAT PERUBATAN KOHILAL KLINIK PAKAR SAKIT PUAN DAN KANAK KANAKMy Profile

  29. saya pun join dah ..
    shafiq recently posted..Wang Tunai RM5000 untuk BloggerMy Profile

  30. Saya dah join!
    azmanisma recently posted..Wang Tunai rm 5000 Untuk BloggerMy Profile

  31. saya pun menjoin kan diri untuk program ini.
    kimmie recently posted..Wang Tunai RM5000 untuk BloggerMy Profile

  32. Saya takut nak sertai cabaran2 macam ni. Tapi takpe, saya cuba juga la cik aya.
    Cikgu Hairul recently posted..Sanggup Jimat RM1.20 Untuk Dapat Sakit JantungMy Profile

  33. […] Siapakah yang bermurah hati nak bagi rm 5000.00 kepada blogger?.Satu laman blog http://www.bloggerwanita.com ingin memberi rm 5000.00 kepada anda!.Jangan lepaskan peluang ini kerana syaratnya amat mudah.Boleh rujuk disini http://www.bloggerwanita.com […]

  34. nasib baik lah tersinggah kat sini semalam…so rasanya akan join lah..tak susah pun…tak perlu kumpul penutup botol pun kan :)
    wandisini recently posted..Golongan Muda Masa Depan NegaraMy Profile

  35. eh baru perasan syarat ni: Terbuka kepada semua warga Blogger di Malaysia, tidak kira lelaki atau perempuan dan tanpa mengira status pagerank atau Alexa Rank.

    -sy tinggal di france..blh ke join?
    bardboo recently posted..Wang Tunai RM5000 untuk BloggerMy Profile

  36. saya join ye…dah buat dah entri nya.. =)
    bardboo recently posted..Wang Tunai RM5000 untuk BloggerMy Profile

  37. menarik tawaran yang diberikan ini. Salam perkenalan.
    kimmie recently posted..Informasi: 20 top brand tahun 2011.My Profile

  38. wah senang je rupanya..boleh la saya join ni..
    bardboo recently posted..Homebirth dan Waterbirth. Apa Pandangan Anda?My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge