Wang Tunai RM5000 Dilancarkan

Seperti yang dijanjikan, Bermula hari ini iaitu 1 hb April 2012, Program Wang Tunai RM5000 untuk blogger dilancarkan. Ini bermakna, jika 100 Blogger yang terpilih ini menjadi Top 10 Referrel ke BloggerWanita.com setiap bulan, maka rakan blogger akan dibayar sebanyak RM0.05 setiap 1 trafik.

Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

Program ini berjalan sehingga cukup RM5000 diberikan kepada blogger yang berjaya.

10 hari tempoh bertenang yang diberikan, ada tak rakan blogger buat plan strategi trafik? Apa-apa pun, semoga berjaya! ^__^

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

53 thoughts on “Wang Tunai RM5000 Dilancarkan

  1. saya layak ke?surirumah..sepenuh masa..

  2. […] kerana ada RM4681.60 lagi untuk direbut bulan seterusnya. 100 blogger yang terpilih untuk program Wang Tunai RM5000 untuk Blogger perlu ambil kesempatan ini kerana saingan yang tidak cukup besar.Kepada rakan blogger yang telah […]

  3. bleh join lagi kew?

  4. […] singkat ini. Alhamdulillah, segalanya kembali seperti biasa.Bagi rakan-rakan yang menyertai Program Wang Tunai RM5000 untuk Blogger, jangan risau ye, 10 blogger yang membawa trafik tertinggi ke blog ini bulan ini akan dibayar dalam […]

  5. masih boleh join kah?
    Ummi Hanie recently posted..Ubah selera dengan masakan ThaiMy Profile

  6. wahh, best tu.. tapi trafik blog farish tak sekencang blog2 lain.. haha.. anyway, goodluck utk yg join.. 🙂
    Farish Ishak recently posted..15 Tanda-Tanda Mati ‘Husnul Khatimah’My Profile

  7. ini lah yang saya tak sempat ikut tu. nanti lain kali aya buat lagi ya. saya nak ikut juga.
    Naziman recently posted..Jamal Abdillah buat konsert amal di SerembanMy Profile

  8. […] WANG TUNAI RM 5,000 MENANTI ANDA […]

  9. goodlucklah ye buat semua..
    myvitrd recently posted..Buat Panggilan Sekarang… Untuk Merubah Masa Depan AndaMy Profile

  10. […] WANG TUNAI RM 5,000 MENANTI ANDA […]

  11. […] WANG TUNAI RM 5,000 MENANTI ANDA nuffnang_bid = "9192b58c64550ec63ffc1feac68a92c7"; […]

  12. […] WANG TUNAI RM 5,000 MENANTI ANDA […]

  13. […] WANG TUNAI RM 5,000 MENANTI ANDA […]

  14. […] NAK WANG TUNAI RM5000 MASUK SINI […]

  15. […] in KISAH WANITA Number of View :5324  Gambar Hiasan NAK WANG TUNAI RM5000 MASUK SINI […]

  16. […] duit gua buat sambar itu Preve.. Gua kena dapatkan jugak itu 100! Dapat itu Proton Preve gua mau bawak buah hati gua si Aya jalan-jalan. Makan laksa di Padang Polo, layan cendol semangkuk dua. Oh, romatikusnya gua! […]

  17. baru hari ni dapat bersiaran.. dah tak ingat nak buat apa. 🙁
    yangbaik recently posted..Pengalaman pertama hamil anak ke empatMy Profile

  18. hati dah tak tenang hihihihihiiii……sebab tak dapat join….
    hafizal recently posted..AWAS Geng Bumper Menggangu Wanita….My Profile

  19. tak leh join…sebab nama tak tersenarai
    hafizal recently posted..kod P3-21A Adalah Proton PreveMy Profile

  20. seronok ni ,.. bloggerwanita ada sediakan tak camne kita nak tgk traffic yang disumbang ? 😉

  21. mari berblogging sama2
    Pezol Stylez recently posted..AKU SELALU SKODENG BLOG HEBAT INIMy Profile

  22. Salam, dapat tahu pasal contest nie daripada bro Titan dari Earncent.com/blog. RM5000, hoho.. siapalah yg bertuah tu.
    Afiffuddin recently posted..Cara buat ebook – bagaimana cara membuat ebookMy Profile

  23. ada tak kod html banner tu nak masukkan link banner kat Blog Sensasi cik aya
    Blog Sensasi recently posted..Blog Pilihan Minggu Ini(59) – mialiana.comMy Profile

  24. gud luck semua..ape strategi ye? x pikir lg haha

  25. waa. suda bermula.. good luck semua

  26. strategi?? alamek…kena minta tlg mereka2 yg pakar ni

  27. Tengah dok stat pasang kempen nih…hehehe

  28. sy terpilih tak ?

  29. ley join lagi ke ni..??
    Man recently posted..10,000 UV Untuk Bulan AprilMy Profile

  30. salam aya…

    macam mana nak mula??
    aidanatasya recently posted..WAHAI LELAKI KACAK JANGAN GANGGU HATIKUMy Profile

  31. […] lagi, gua ada cakap gua hendak join itu gua punya skandal baru punya contest bukan? Ala, si Aya tu. Skandal terbaru gua. Jadi, kalau lu orang mahu join juga contest tu, gua tak ada masalah. Gua tak cemburu punya. Tapi […]

  32. tgh menyusun strategi..hihi

  33. huhu..bilalah agaknya cukup 5000 tu dihabiskan ye. cepat atau lambat agaknya. hehe..
    titan recently posted..Disebalik kekacakan Denaihati..My Profile

  34. yup disampimg naikkan traffik blog ni kita berpeluang jana income…caiyook
    Blog Sensasi recently posted..TOKOH: (Biodata)Kenali Nabi Muhammad S.A.WMy Profile

  35. perlumbaan sudah bermula…yeehaa! hehehe.. =)
    bardboo recently posted..‘Sharing is Caring’ Contest & GiveawayMy Profile

  36. Salam. selamat berjaya semua….
    all the best.
    icethemes recently posted..Theme Angry Bird v2 for Blackberry BoldMy Profile

  37. Perjuangan sudah bermula 🙂
    Selamat berjuang rakan2 semua..

  38. sedang memikirkan strategi 😉
    Amirez recently posted..[Repost] April Fool Perayaan Kejatuhan IslamMy Profile

  39. sudah bermula nampaknya…selamat berjaya semua

  40. ok..mari kita melancarkan strategik 😀
    kimmie recently posted..Seminar WordPress: Akademi DenaiHatiMy Profile

  41. Melatiqistyna says:

    Gd luck yek dear, akak tumpang gembira… 😀
    Melatiqistyna recently posted..WW #12 (Setem Sendiri)My Profile

  42. salam..
    Wow..dah start rupanya..
    nak mula macam mana ni Aya?
    zulkbo recently posted..Pekeliling SSM Gaji Baru Dan Cara Pengiraan Kenaikan Gaji Baru OnlineMy Profile

  43. Cabaran sudah bermula. Blogger manakah yang bertuah tersebut? 🙂
    akubiomed recently posted..Sambutan Earth Hour 2012 apa yang AkuBiomed bakal lakukan?My Profile

  44. selamat berjaya buat peserta
    ainun recently posted..Wang Tunai RM5000 Untuk BloggerMy Profile

  45. Dah start ekk .. OK .. nak panaskan engin kereta ni ..
    anastasyea recently posted..Pekeliling Kenaikan Gaji Kakitangan Awam Sistem Saraan MalaysiaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge