Wang Tunai RM50 untuk Top Komentator Bulanan

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera buat semua rakan blogger dan pembaca. Macam nak berucap plak..hehe

Sebenarnya, bermula hari ini, 1 Mac 2013, Bloggerwanita.com menawarkan ganjaran insentif wang tunai sebanyak RM50 kepada seorang Top Komentator bulanan blog ini setiap bulan untuk tahun 2013.

Top Komentator Bulanan Bloggerwanita.com
Bulan ini iaitu bulan Mac, dipilih bagi memulakan ganjaran Top Pengkomen bulanan atau Top Komentator Bulanan sempena memilih bulan ulang tahun Bloggerwanita.com yang ke-3. Blog ini diwujudkan sejak 20 Mac 2010. Dah 3 tahun di alam maya, rasa sekejap je masa berlalu.

Ganjaran untuk blogger ini adalah sebagai penghargaan buat pembaca Bloggerwanita.com selama ini yang tak henti-henti memberi komen dan pendapat di dalam blog ini. Terima kasih semua. Sayang korang. Heee

Rebut peluang ni. Oh ya, Sudi-sudilah LIKE fanpage Facebook BloggerWanita.com. ^_^

P/s: RM15 untuk 10 blogger terawal membuat review kreatif di blog mereka tentang contest Top Komentator Bulanan dari BloggerWanita.com ini. Post yang kreatif ye. Kalau dah buat review, letak URL post korang di ruang komen di bawah. (10 REVIEW  TELAH DIPEROLEHI)

 

92 thoughts on “Wang Tunai RM50 untuk Top Komentator Bulanan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge