Wang Tunai RM50 untuk Top Komentator Bulanan

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera buat semua rakan blogger dan pembaca. Macam nak berucap plak..hehe

Sebenarnya, bermula hari ini, 1 Mac 2013, Bloggerwanita.com menawarkan ganjaran insentif wang tunai sebanyak RM50 kepada seorang Top Komentator bulanan blog ini setiap bulan untuk tahun 2013.

Top Komentator Bulanan Bloggerwanita.com
Bulan ini iaitu bulan Mac, dipilih bagi memulakan ganjaran Top Pengkomen bulanan atau Top Komentator Bulanan sempena memilih bulan ulang tahun Bloggerwanita.com yang ke-3. Blog ini diwujudkan sejak 20 Mac 2010. Dah 3 tahun di alam maya, rasa sekejap je masa berlalu.

Ganjaran untuk blogger ini adalah sebagai penghargaan buat pembaca Bloggerwanita.com selama ini yang tak henti-henti memberi komen dan pendapat di dalam blog ini. Terima kasih semua. Sayang korang. Heee

Rebut peluang ni. Oh ya, Sudi-sudilah LIKE fanpage Facebook BloggerWanita.com. ^_^

P/s: RM15 untuk 10 blogger terawal membuat review kreatif di blog mereka tentang contest Top Komentator Bulanan dari BloggerWanita.com ini. Post yang kreatif ye. Kalau dah buat review, letak URL post korang di ruang komen di bawah. (10 REVIEW  TELAH DIPEROLEHI)

 

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

INFO: Jika rakan-rakan pembaca berminat untuk belajar langkah demi langkah menjana pendapatan online melalui perniagaan dropship & affiliate dalam bentuk e-commerce untuk pasaran antarabangsa, Tuan Nazrin & Tuan Rashvin ada menyediakan satu panduan lengkap & kursus video tutorial untuk newbie, intermediate dan advanced bagaimana menjana pendapatan sambilan dengan mata wang USD.100% Praktikal.

--> Boleh Klik Sini Untuk Daftar < --

About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

92 thoughts on “Wang Tunai RM50 untuk Top Komentator Bulanan

  1. eh..buka lagi ker ni? atau dah tak leh join?
    eryati recently posted..Buat Duit Dengan AssignJob.ComMy Profile

  2. […] if (tg) {tg.appendChild(s);} })(); Alhamdulillah, contest Top Komentator Bulanan telah mendapat sambutan yang sangat baik sejak dilancarkan bulan Mac yang lepas.3 Top Komentator […]

  3. wah boleh nih, okay aku lentak kat bloglist senang soikit nak terjah ihi

  4. nak join….camne eh… 🙂
    mohdazahar recently posted..PISANGMy Profile

  5. masih ada lagi program ini ?
    suarapeople recently posted..IKIMfm Buat Laporan Polis FB Palsu DJ Siti RohaniMy Profile

  6. kita nak try….
    ivy recently posted..Giveaway BFF FOREVERMy Profile

  7. Bagus juga ada contest macam nie.. sempat lagi ke nak join,?
    Travel-Zoom recently posted..Top 3 Asia Cheapest FlightsMy Profile

  8. http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2013/03/wang-tunai-rm50-untuk-top-komentator.html

    Joined this contest sorry tadi dua comment too post diaa cant open cause I terdelet so this is the real post I have posted. 😀
    Cynthia Lee recently posted..Wang Tunai RM50 untuk Top Komentator BulananMy Profile

  9. ala, terlambat..x smpt nk wat review..
    syu90 recently posted..MEGA GIVEAWAY by DJHMy Profile

  10. wow, menarik nie..nk kena rajin komen pasnie..hehee
    syu90 recently posted..MEGA GIVEAWAY by DJHMy Profile

  11. Assalamualaiku..ima 1st time kot singgah kat sini.best2.kalau mcm ni nak komen bnyk2 lah.hihi
    ima salsuzaima recently posted..Like Status FacebookMy Profile

  12. yeahh menarikk ni hehe 🙂
    insyaAllah saya akan kekal disini hingga akhir tahun maybe sampai tahun depan dan sterusnya 🙂
    kalau review tu masih ada lagi kosong bagitau saya ye. baru saya buat kalau ada kosong hehe 🙂
    FarhanahAdzlan recently posted..WW#18 Perempuan Nak Tunjuk Lawa… | Ustaz Azhar IdrusMy Profile

  13. kalau ler dapat…..boleh cak kopi….he he he…
    salam perkenalan….
    sukma recently posted..WORDLESS WEDNESDAY # 02My Profile

  14. Wahhhhh……
    Jadikan port tetap ni. Lama x masuk =)

  15. dah buat review.. ritu nak buat terlupa, baru ni teringat. Kalau ada rezeki Sya, sempatlah jadi 10 terawal. 😀

    http://syaisya.com/2013/03/ada-blogger-nak-bagi-rm-50-siapa-nak-angkat-tangan.html
    Sya Isya recently posted..Ada Blogger Nak Bagi RM 50… Siapa Nak, Angkat Tangan!My Profile

  16. […] bermula 1 Mac 2013, Bloggerwanita.com menawarkan ganjaran insentif wang tunai sebanyak RM50 kepada seorang Top Komentator bulanan blog ini setiap bulan untuk tahun 2013. Diulangi sekali lagi, […]

  17. Best nya… Kalau macam ni selalu lah saya menyibuk di sini. Boleh kan?
    Erin recently posted..LEGOLAND Malaysia To Stage Nissan Treasure Hunt 2013My Profile

  18. byk tu heee ,semoga joint akan berjya 😉

  19. aya pun ada buat insentif nie ek 🙂

  20. wahh..terbaikk!!
    lepas ni lepak sini je laa.!!^_^
    akhil recently posted..MacBook Pro 15" Terpakai Untuk DijualMy Profile

  21. aimaniman says:

    Bestnya pengomen terbanyak dapat duet!

  22. wahh untungnyaaaa huhuhhu
    Azim recently posted..Pengganas Lahad Datu Guna Ilmu Sihir Kelas Pertama?My Profile

  23. Salam,
    Peluang yang tak harus dibiarkan berlalu begitu saja…harus join ni…
    yusri recently posted..Sedapnya Ketupat SotongMy Profile

  24. wahhh bestnye.. bukan senang orang nk anjurkan top komentar ni. RM50 plak tu.. (Y)
    Hiburan recently posted..Polis Pembelot Negara Membantu PengganasMy Profile

  25. hope yana tersenarai 10 terawal
    heirizalieyana recently posted..MINI GIVEAWAYMy Profile

  26. Wahh , bestnya. saya cuba nasib mereview 🙂

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/03/nak-rm50-takkk.html
    Anis recently posted..Nak RM50 takkk ?My Profile

  27. Dah review serba sedikit di blog. Tak tau laaa kreatif ke tak. Huhu
    http://www.aimancool.com/2013/03/datang-sini-nak-bagi-rm50-nie.html
    Aiman Aziz recently posted..Datang Sini… Nak bagi RM50 nie !!!My Profile

  28. Mau join nie 🙂
    Aiman Aziz recently posted..Zalora Malaysia | Aku Kaki Shopping OnlineMy Profile

  29. kat Melodi tu nampak pipi zain macam dah tembam sikit. hehe
    Sya Isya recently posted..KURSUS PERCUMA UNTUK MENJADI USAHAWAN EMAS YANG BERJAYAMy Profile

  30. salam ……..

    uiks tetiba nama kita ada jugaks kat sitew ……..
    tq tqqqqqqqqqqqqqqqqqq

  31. terbaiklah Aya, ni mesti ramai yg akan join ni nanti
    Juan recently posted..Influenza B di KPJ Healthcare Specialist Hospital Perda PenangMy Profile

  32. Satu peluang menjana pendapatan secara online nie.
    hatiputera recently posted..Kad Touch n Go Tidak SahMy Profile

  33. bagi memenuhi prinsip mata duitan ni, kena rajin terjah sini la nampaknya.. haha.. gurau je.. 😛
    fariq recently posted..Pray For Lahad Datu, Semporna & SabahMy Profile

  34. first time singgah di sini. tapi bukan sebab nak menang pengomen terbanyak. cuma sebagai rakan blogger.

  35. ayie pulak start aktif berblog bulan mac 2011..insya Allah klu ada rezeki dan menjadi nk buat GA sempena 2 tahun berblog… 🙂
    Ayie Abas recently posted..1.3.13 UNTUK KAMUMy Profile

  36. nak mencuba nasib gak ni….
    fendy recently posted..Bedung See Jantung HatiMy Profile

  37. hoho..kena bagitau orang kampung nih..hoho..

  38. Wah peluang yang menarik. 🙂
    akubiomed recently posted..Majlis Akad Nikah adik iparMy Profile

  39. wahhhhhh 🙂 boleh join ni… hihihih
    suarapeople recently posted..Shira Gesa Sakinah Dan Julia Ziegler BerdamaiMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge