Video YouTube Budak Merokok Sejak 11 Bulan di Indonesia

Biar betul, 11 bulan dah merokok? Info ini aku jumpa kat YouTube.
ardi-rizal-merokok

Betul, inilah yang berlaku pada Ardi di Sumatera Selatan. Cuba layan video YouTube di bawah:

Dikatakan Ardi sudah menerima rawatan rapi dari pihak hospital dan sudah berhenti merokok.

Apa pendapat korang? Kasihan kan…

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

INFO: Jika rakan-rakan pembaca berminat untuk belajar langkah demi langkah menjana pendapatan online melalui perniagaan dropship & affiliate dalam bentuk e-commerce untuk pasaran antarabangsa, Tuan Nazrin & Tuan Rashvin ada menyediakan satu panduan lengkap & kursus video tutorial untuk newbie, intermediate dan advanced bagaimana menjana pendapatan sambilan dengan mata wang USD.100% Praktikal.

--> Boleh Klik Sini Untuk Daftar < --

About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

10 thoughts on “Video YouTube Budak Merokok Sejak 11 Bulan di Indonesia

  1. tingkah laku anak biasa nya mengikuti apa yang orang tua mereka kerjakan dan ajarkan apalagi jika masih balita yang memory nya cepat bisa mengingat, terkadang lingkungan disekitar nya juga mempengaruhi. Tapi jika cepat diobati dan di perhatikan akan lebih baik
    yola recently posted..Online Blackjack Sites for BeginnerMy Profile

  2. erm, ni dlu da tgk..ade update gak citer budak ni ye..mmg menarik kisah budak ni..kecik2 lagi da isap rokok..
    tipsandtricks recently posted..Preparing For Your Home Improvement ProjectMy Profile

  3. ni cerita dh lama… masa mak dia pregnant mak dia smoking
    lekatlekitgurl recently posted..PENGANTIN BERKAHWIN DALAM KEADAAN BOGEL SEBAB NAK JIMAT KOSMy Profile

  4. Sapelah yang ajar dia kan…

    p/s : Pasal email aya aritu, jai dah upfate.. Boleh refer post terbaru Jai…
    decrewz recently posted..Cara Buat Bloglist Dalam Page WordPressMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge