Video Pernikahan Yusry dan Lisa Surihani

Tahniah buat Yusry dan Lisa Surihani kerana telah bergelar suami isteri. Majlis pernikahan mereka telah berlangsung di Hotel Marriot Putrajaya pada 23 hb Feb 2012 dengan mas kahwin seutas rantai Platinum. Wang Hantaran RM50 ribu? Takdalah, wang hantaran adalah dirahsiakan. 🙂

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Gambar Kahwin dan Nikah Yusry dan Lisa Surihani

Majlis resepsi Perkahwinan Lisa Surihani dan Yusry akan diadakan pada hari ini iaitu 26hb Feb 2012 di Pusat Konvesyen Antarabangsa Putrajaya (PICC).

Tahniah sekali lagi buat Yusry dan Lisa Surihani. Semoga perkahwinan ini berkekalan. Dan Macam Erra Fazira kata, Semoga dapat anak comel.

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

2 thoughts on “Video Pernikahan Yusry dan Lisa Surihani

  1. Tahniah Yusri dan Lisa…Peminat doakan kebahgian anda kekal hingga ke syurga…Amin.

  2. salam..
    ermm..tahniah buat Lisa
    dan Yusry..semoga berbahagia
    kekal hingga akhir hayat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge