Video Maher Zain versi Subtitle Melayu : The Rest of My Life

Saja nak kongsi video clip The Rest of My Life oleh Maher Zain. Bila aku betul-betul hayati video clip kartun ni. Sedih pula. huhu. Bagaimana seorang suami sanggup hidup bersama isteri tercinta sehingga ke akhir hayat walaupun tak dapat meminang cahaya mata.

Adakah lagi seorang Suami seperti ini?

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

INFO: Jika rakan-rakan pembaca berminat untuk belajar langkah demi langkah menjana pendapatan online melalui perniagaan dropship & affiliate dalam bentuk e-commerce untuk pasaran antarabangsa, Tuan Nazrin & Tuan Rashvin ada menyediakan satu panduan lengkap & kursus video tutorial untuk newbie, intermediate dan advanced bagaimana menjana pendapatan sambilan dengan mata wang USD.100% Praktikal.

--> Boleh Klik Sini Untuk Daftar < --

About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

8 thoughts on “Video Maher Zain versi Subtitle Melayu : The Rest of My Life

  1. air mata ku turun berjujuran. moga saye dan suami cepat2 menimang babies… so xde la lonely bile tua nanti… tapi sedey 🙁

  2. Salam admin,

    Mengapa admin tanya ada lagi ke tak suami macam tu di zaman sekarang ni?

    • Salam…
      Saya tahu masih ada suami seperti ini, tapi mungkin tidak ramai…
      Harap PakarBuangPinggang tidak berkecil hati.. 🙂

  3. my baby likes maher zain’s song.. 🙂

  4. sangat menarik lagu nie…die yg nyanyi versi melayu ke?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge