Video Maher Zain versi Subtitle Melayu : The Rest of My Life

Saja nak kongsi video clip The Rest of My Life oleh Maher Zain. Bila aku betul-betul hayati video clip kartun ni. Sedih pula. huhu. Bagaimana seorang suami sanggup hidup bersama isteri tercinta sehingga ke akhir hayat walaupun tak dapat meminang cahaya mata.

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Adakah lagi seorang Suami seperti ini?

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

8 thoughts on “Video Maher Zain versi Subtitle Melayu : The Rest of My Life

  1. air mata ku turun berjujuran. moga saye dan suami cepat2 menimang babies… so xde la lonely bile tua nanti… tapi sedey 🙁

  2. Salam admin,

    Mengapa admin tanya ada lagi ke tak suami macam tu di zaman sekarang ni?

    • Salam…
      Saya tahu masih ada suami seperti ini, tapi mungkin tidak ramai…
      Harap PakarBuangPinggang tidak berkecil hati.. 🙂

  3. my baby likes maher zain’s song.. 🙂

  4. sangat menarik lagu nie…die yg nyanyi versi melayu ke?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge