Video Live Perhimpunan Bersih 2.0, Teruklah..

Aku tak nak banyak komen, tapi apa yang aku inginkan hanyalah keamanan di negara kita Malaysia dikekalkan sampai bila-bila.

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Di bawah ni video live Perhimpunan Bersih melalui myMetro:

Dah tengok video di atas, Masing-masinglah kita nilai baik buruk perhimpunan Bersih 2.0 ini. Aku rasa macam bukan di Malaysia dah.. Apa yang penting, kita perlu mengundi untuk memilih Kerajaan yang diinginkan.

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

14 thoughts on “Video Live Perhimpunan Bersih 2.0, Teruklah..

  1. kekerasan bukan lah jalan yang terbaik untuk memecahkan problem ..
    joy recently posted..Desire to Start a Business, What should to do?My Profile

  2. Damai , adalah yang kita cari…. janganlah berperang saudara
    kita bersaudara …..peace

  3. satu perkara yg x sepatutnye berlaku pada sebuah negara yg amandamai n indahpermai ini…..kita boleh melakukan amal ibadat tanpa sebarang gangguan drp mana2 pihak…hargailah n pertahankanlah nilai keamanan yg ada ini…

    • Itulah yang penting… keamanan… jangan sebab nak capai kehendak individu tertentu…keamanan tergadai…

  4. salam,

    tiada yg lebih bernilai dari keamanan. terpulang pada rakyat…. bukan ini jln penyelesaian…
    JUTAWANSAWIT recently posted..Thursday Trading Tip: Expected Bearish Tone if Fail to break 3050My Profile

  5. Marah betul Orang cina tu..
    oldtrafford recently posted..Norshahrul mahu gegar gawang Arsenal dan LiverpoolMy Profile

  6. salam..bila suara rakyat tak didengari..ini lah akibatnya..huhu

  7. Ramai yg xfikir pnjg..Jgn gadaikan kesejahteraan negara. Melayu vs Melayu ape dpt..
    Que recently posted..Mampukah Bersih 2.0 Membawa Perubahan Atau Sekadar Demonstrasi JalananMy Profile

  8. salam..
    sesamalah ambil iktibar..
    sebaiknya di selesaikan
    secara berbincang..nampak
    gayanya susah parti di
    Malaysia ni nak berbincang
    ye..kesannya rakyat juga
    zulkbo recently posted..Terkini Gambar Sekitar BERSIH 2.0 : 9 Julai 2011My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge