Video Final Malaysia VS Indonesia Sukan SEA 2011

Aku ni bukannya peminat bola sepak sangat, tapi sejak pemain bola sepak Malaysia bermain dengan semakin hebat, aku pun lebih bersemangat dan minat dengan bola sepak. Hehe.

Anyway, bagi sapa-sapa yang tak dapat tengok perlawanan bola sepak akhir antara Indonesia dan Malaysia untuk Sukan SEA 2011, jom kita layan video  di bawah ni.

 

Alhamdulillah, aku hepi sangat Malaysia menang. Malaysia dapat jadi Juara bola sepak Sukan SEA 2011 iaitu sukan SEA ke-26. Yahoo! Yippie! .. Opps excited sangat pula.. hehe..

malaysia-juara-bola-sepak-sukan-sea-2011

Gol Penentuan Penalti

Malaysia 4 – 3  Indonesia

 

Apa-apa pun, Tahniah buat Pemain Bola Sepak Malaysia, I’m really proud of u all ! Aku yakin korang pun sangat bangga dengan pemain Malaysia kan, Betul tak?

8 thoughts on “Video Final Malaysia VS Indonesia Sukan SEA 2011

  1. Samalah kita. Tak minat bola jugak tapi bila Malaysia mula buat persembahan cemerlang automatik rasa suka pulak tengok. Tak pernah-pernah tengok bola dari mula sampai akhir.. Final ni boleh pulak tengok sampai habis. Siap terjerit2 lagi kat umah tu. hehehe. Tahniah Malaysia.
    Cikgu Hairul recently posted..Mak… Janganlah Marah AdikMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge