Video Final Malaysia VS Indonesia Sukan SEA 2011

Aku ni bukannya peminat bola sepak sangat, tapi sejak pemain bola sepak Malaysia bermain dengan semakin hebat, aku pun lebih bersemangat dan minat dengan bola sepak. Hehe.

Anyway, bagi sapa-sapa yang tak dapat tengok perlawanan bola sepak akhir antara Indonesia dan Malaysia untuk Sukan SEA 2011, jom kita layan video  di bawah ni.

 

Alhamdulillah, aku hepi sangat Malaysia menang. Malaysia dapat jadi Juara bola sepak Sukan SEA 2011 iaitu sukan SEA ke-26. Yahoo! Yippie! .. Opps excited sangat pula.. hehe..

malaysia-juara-bola-sepak-sukan-sea-2011

Gol Penentuan Penalti

Malaysia 4 – 3  Indonesia

 

Apa-apa pun, Tahniah buat Pemain Bola Sepak Malaysia, I’m really proud of u all ! Aku yakin korang pun sangat bangga dengan pemain Malaysia kan, Betul tak?

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

8 thoughts on “Video Final Malaysia VS Indonesia Sukan SEA 2011

  1. tahniah harimau malaya..kejar impian kita tuk layak ke world cup…amin!

  2. Walaupun dah agak ketinggalan, nak wish tahniah juga untuk players..
    Myblogsantai recently posted..Kelab Indonesia lamar Baddrol Bakhtiar dan Farizal?My Profile

  3. Samalah kita. Tak minat bola jugak tapi bila Malaysia mula buat persembahan cemerlang automatik rasa suka pulak tengok. Tak pernah-pernah tengok bola dari mula sampai akhir.. Final ni boleh pulak tengok sampai habis. Siap terjerit2 lagi kat umah tu. hehehe. Tahniah Malaysia.
    Cikgu Hairul recently posted..Mak… Janganlah Marah AdikMy Profile

  4. tahniah malaysia
    memang bangga rasanya
    esempoi recently posted..Perlawanan Kelayakan Piala Dunia 2011 – Malaysia Lawan SyriaMy Profile

  5. tahniah utk pasukan kita.
    Denaihati recently posted..Malaysia vs Syria Kelayakan Olimpik London 2012My Profile

  6. salam Aya
    tahniah buat seluruh
    rakyat Malaysia..kita
    membuktikan kitalah juara
    bolasepak rantau Asean
    zulkbo recently posted..Gambar Bayi (Baby) Aishwarya RaiMy Profile

  7. tahniah!! memang terbaik la anda semua..agak kesian esok ada game lagi..konfirm penat..
    blackrosehunter recently posted..Malaysia vs Indonesia Final Sukan Sea 2011My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge