Video Dokumentari: Sejarah Internet Sejak 50 Tahun Dulu

Assalamualaikum dan selamat malam semua, hari ini aku nak kongsi satu video dokumentari yang menarik tentang Sejarah Internet @ History of The Internet  yang aku jumpa kat YouTube. Menarik  tapi dalam bahasa English. Sebagai Blogger, kenalah juga tahu serba sedikit sejarah internet ni kan? 🙂

Sejarah Internet sejak 50 Tahun dahulu

Jom layan:

Boleh faham? aku sebenarnya takdalah faham sepenuhnya, sikit-sikit tu bolehlah, hehehe. Korang faham ke?

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

INFO: Jika rakan-rakan pembaca berminat untuk belajar langkah demi langkah menjana pendapatan online melalui perniagaan dropship & affiliate dalam bentuk e-commerce untuk pasaran antarabangsa, Tuan Nazrin & Tuan Rashvin ada menyediakan satu panduan lengkap & kursus video tutorial untuk newbie, intermediate dan advanced bagaimana menjana pendapatan sambilan dengan mata wang USD.100% Praktikal.

--> Boleh Klik Sini Untuk Daftar < --

About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

4 thoughts on “Video Dokumentari: Sejarah Internet Sejak 50 Tahun Dulu

  1. canggihnya teknologi..
    netzax recently posted..Air Control Runway Pro 1.0.7.9 ApkMy Profile

  2. masa malaysia merdeka dah mula… ada internet yer… time sharing
    abu85 recently posted..S&P To Put Europe’s AAA Countries On ‘Creditwatch Negative’My Profile

  3. mmg handal la…teknologi yg tinggi!

  4. salam..
    bijaklah penciptanya..
    memang tak terfikir
    orang sebelumnya akan
    ada jaringan sebegitu
    satu hari nanti
    zulkbo recently posted..Disiplin Blog : Jangan Ada Yang Ambil Hati Pulak Ye?My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge