Video Bos Buli Pekerja di Singapura Jadi Viral

Wah! Terkejut sebentar tengok video YouTube yang telah menjadi viral ni.

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Gambar Bos Buli Pekerja di Singapura

Video 17 saat ini menunjukkan seorang lelaki yang dikatakan sebagai seorang bos telah membuli dengan memukul dan menampar kepala pekerjanya di pejabat beberapa kali dan juga mengeluarkan kata-kata kesat. Perkara ini berlaku di Singapura. Video ini telah dirakam oleh rakan sekerjanya yang lain yang tidak bersetuju dengan tindakan bos mereka.

 


Gilerlah. Kalau bosku pukul macam tu, aku balas balik walaupun aku seorang perempuan. Lepas  tu, buatlah laporan polis. Hehe. Dia fikir dia bos, dia boleh buat sesuka hati ke? Simpati pula, aku tengok pekerja tu. Harap-harap, bos itu dapat tindakan yang sewajarnya.

Apa pandangan korang?

– Info terbaru, pekerja tersebut telah membuat laporan polis-

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

19 thoughts on “Video Bos Buli Pekerja di Singapura Jadi Viral

  1. Pekerja tu macam anak dia kot… tu yang suka-suka hati tampar.. tak buat kerja, gi layan movie time kerja… sapa tau.. ^_^

    Suka-suka hati sahaja tampar orang.. Kasi saman 1 penampar $100,000 baru tau..

    😀
    PakarNiaga.com (AMIN) recently posted..TEKNIK SEO | KATA-KUNCI ITU DUITMy Profile

  2. xsuka lah tengok benda benda macam nih, nak bagi sepak pun bole.

  3. peh, jadi viralkah plakk..
    titan recently posted..Alexa rank Earncent.com – Mei 2013My Profile

  4. bos tak beretika lah ni. kalau dah buat repot polis mesti kena balik.
    Denaihati recently posted..Alexa Ranking buktikan Blog dengan niche lebih berdaya saingMy Profile

  5. apa punya bos. jahat giler. nanti orang balas balik baru kau tau :3
    Anis recently posted..Segment Follow Mollow Dan MenangMy Profile

  6. tak dapat balas kat tubuh badan bos tu, bakar je keta dia. Geram pulak tengok
    Cikgu Hairul recently posted..GarangMy Profile

  7. lebih baik tinggalkan tempat kerja tu.. banyak lagi kerja lain..
    Mus recently posted..Milky Way – Projek Malam Tadi Dengan Isteri TersayangMy Profile

  8. mungkin dia just nak bagi pengajaran dkt budk laki tu ..

  9. dahsyatnya…ingat ke paling teruk kena marah2 je…

  10. isk2 melampau…apa punya bos lah tu

  11. Pekerja juga manusia dan ada air muka. Kalau hendak menegur dan tidak berpuas hati dengan kerja boleh kaunseling dahulu sebelum mengambil tindakan seterusnya.
    akubiomed recently posted..Tips blog Famous tak terkalah terbongkar dari BudieyMy Profile

  12. mesti la lawan balik. bos takde hak nak buat camtu kat seorang pekerja. melampau tu.
    Wana wazm recently posted..Cerita Pedoman : Ku Sangka Orang Gila…My Profile

  13. uisshh, melampau..kalau saya la dibuat camtu kerana sesuatu yang tak pasti atau dia yang tak puashati, mau nya lawan balik..
    Mimie Najib recently posted..Saya Hanya Seorang Pembantu TadbirMy Profile

  14. nampak macam comel tapi kesian kat laki tu ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge