Update Terkini- Yue Yue Budak 2 Tahun Dilanggar Di China

Update terkini yang aku perolehi dari berita-berita utama di internet mengatakan budak perempuan 2 tahun yang digilis dua kali  dan tidak dihiraukan oleh hampir 19 orang yang lalu lalang, berada dalam keadaan koma.

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Yue yue budak 2 tahun koma di China...

Ibunya begitu sedih kerana dia terpaksa membuat keputusan sama ada ingin mencabut mesin bantuan pernafasannya ataupun tidak..

ibu-budak-cina-yue-yue

-Sedih! luruh hati ibu bila anak merana macam ni. Dan paling sedih bila orang buat tak kisah ketika dia digilis-

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

8 thoughts on “Update Terkini- Yue Yue Budak 2 Tahun Dilanggar Di China

  1. kesian budak tu…………..orang yang lalu lalang kat baby tu sebenarnya bukan manusia..tapi lebih dari haiwan kejinya…
    dan mereka ni langsung tiada perasaan kesian………..

  2. Kejamnya diorang ni.. At least tolong la.
    Mazin recently posted..Sears Deal Of The Day (21-23 October 2011)My Profile

  3. mmg sdh ml2 tgk vc baby nie…mmg kjm org cina nih…ms ml2 dpt tau dia mati otak aku dah tanye kat adik aku dia kata mati sepenuhnye…jdnye br sekarang doktor btl2 isytiharkan mati…aku ada anak sama baya dgn baby nie…kalo pg jalan mn2 skrg nie pegang la tangan anak x nak lps…alangkan tgk anak org pun aku leh nangis sdh2 sampai bengkak mata…tkt jd kat diri sendiri mati aku dibtnye….

    • setuju tu.. apa yang berlaku dekat org lain mungkin boleh berlaku dekat diri sendiri. so kita semua kena hati-hati jaga anak atau adik-adik kita. sedih kalo dah jadi macam tu..huhu

  4. NGERIIIIIIIIIIIIIIIIIIII…..HATI2 PADA YANG ADA ANAK KECIL 🙁 MCM AKU .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge