Tuah Penjawat Awam : Rawatan Perubatan Percuma untuk Skim KWSP

Sebab Aku ini seorang penjawat awam, aku sekadar nak kongsi info terbaru buat semua warga penjawat awam skim Kumpulan Simpanan Wang Pekerja ( KWSP ) yang bersara pada umur wajib juga layak menerima Rawatan Perubatan Percuma termasuk anggota keluarga dan ini sebagai tanda penghargaan jasa-jasa penjawat awam yang telah berkhidmat.

Selain itu juga, pesara dengan Skim Pencen pula mendapat ganjaran seratus peratus dan bukannya sebahagian lagi.

Keputusan kerajaan ini diumumkan oleh Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak semalam pada Majlis Perdana Perkhidmatan Awam (Mappa) Ke-12.

pesara kerajaan skim KWSP

Terima kasih kerajaan..

Kita makin tua bukannya makin sihat, tapi makin banyak masalah kesihatan, aku rasa ganjaran ini suatu yang sangat dihargai.

Credit: Kosmo

Jadi, kita bersama-sama kerja rajin-rajin dengan hati yang ikhlas agar gaji yang kita perolehi diberkati. Amin. 🙂 Betul tak?

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

INFO: Jika rakan-rakan pembaca berminat untuk belajar langkah demi langkah menjana pendapatan online melalui perniagaan dropship & affiliate dalam bentuk e-commerce untuk pasaran antarabangsa, Tuan Nazrin & Tuan Rashvin ada menyediakan satu panduan lengkap & kursus video tutorial untuk newbie, intermediate dan advanced bagaimana menjana pendapatan sambilan dengan mata wang USD.100% Praktikal.

--> Boleh Klik Sini Untuk Daftar < --

About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

2 thoughts on “Tuah Penjawat Awam : Rawatan Perubatan Percuma untuk Skim KWSP

  1. alhamdulillah…satu langkah bijak kerajaan utk memancing undi …apa yg penting rakyat dapat faedah dari apa yg dilaburkan…heee.
    p recently posted..Hanis kena buli My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge