Top Komentator Bulan Mei 2013

Assalamualaikum dan Salam 1 Blogger..

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Tahniah buat Top Komentator 2 bulan yang lepas iaitu Bulan Mac dan April 2013. Hari ini, Bloggerwanita.com nak umumkan pula Top Komentator bagi bulan Mei 2013. Seperti yang dijanjikan Contest Top Komentator Bulanan ini dijalankan sepanjang tahun 2013. Blogger yang memberi komen terbanyak akan dihadiahkan wang tunai RM50.

Top Komentator Bulanan Bloggerwanita.com

Tahniah buat saudari ivy kerana telah berjaya menjadi Top Komentator bagi bulan Mei 2013. RM50 akan dihadiahkan kepada saudari (Sila emailkan Nama penuh dan no akaun bank saudari untuk proses pembayaran melalui email yang saya hantar)

Top Komentator Mei 2013

Oh ye, walaupun saudari ivy tidak menyertakan nama blognya, namun, wang tunai RM50 tetap diberikan kepadanya kerana memberikan komen terbanyak bagi bulan Mei. Contest ini sebenarnya terbuka kepada semua pembaca BW sama ada blogger ataupun tidak.

Terima kasih juga diucapkan kepada blogger-blogger seperti Elsa Mayra, Wana wazm, Anis dan Mimie Najib kerana telah menjadi salah seorang Top 5 Komentator bulanan untuk Mei 2013. Seperti biasa, hanya hadiah backlink yang mampu diberikan oleh Bloggerwanita.com. Rakan pembaca patut jenguk blogger-blogger ini tau.

Keep blogging semua. Rebut peluang menjadi Top Komentator bulanan BloggerWanita.com dan menangi wang tunai Rm50 setiap bulan.

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

15 thoughts on “Top Komentator Bulan Mei 2013

  1. Dapat backlink pun dah okey. hahaha 😀
    Anis recently posted..Happy Birthday To Me ^_^My Profile

  2. terasa ingin mencuba untuk bulan jun ni… tp masih xde masa
    suarapeople recently posted..Wanita Nafi Perangkap Pelakon Popular Sehingga Ditangkap KhalwatMy Profile

  3. hehe..ada jugak insentif kepada pegomen dekat sini yer..rasa nak cuba plak bulan ni..hehe
    Hafizul recently posted..Sekeping Nota Untuk AyahMy Profile

  4. nak jadi bulan june nih punya pulak, nak grab cepa cepat. hihi
    Shasha recently posted..Kerja sudah siapMy Profile

  5. tahniah cik ivy, bulan 6 nih punya masi open ke? hihi
    Shasha recently posted..Kerja sudah siapMy Profile

  6. tahniah untuk mereka semua… rasa nak join bulan 6 plak. hehheeee
    suarapeople recently posted..Dato’ AC Mizal Nak Beli Kapal Terbang Sendiri?My Profile

  7. tahniah ivy! sy pun trsenarai top 5 , alhamdulillah. =)

  8. tahniah kepada ivy dan semua top 5. sya kalau contest komen ni memang biasanya terkebelakang. 😀
    Sya Isya recently posted..KERJA DI RUMAH – TREND KERJA PART TIME MASA KINIMy Profile

  9. tahniah buat mereka semua..tahniah ivy.. ^_^
    Mimie Najib recently posted..Erti Kerinduan :pMy Profile

  10. Nak jadi seperti mereka juga 😀
    motivique recently posted..Becoming Coach : Seven Secrets To Be..My Profile

  11. wahh..rajin betul ye diorang. hehe..
    titan recently posted..Digi WWWOW Awards 2013 – Undilah gua.My Profile

  12. Tanniah kepada Top Komentator untuk blog Blogger Wanita. 🙂
    akubiomed recently posted..Top Komentator bulan MayMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge