Top Komentator Bulan Mac 2013

Alhamdulillah, tahun lepas, 2012, sempena ulang tahun ke-2, BloggerWanita.com ada melancarkan program pay per klik di mana wang tunai RM5000 utnuk blogger diberikan kepada Top 10 blog referrer setiap bulan.

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Pada tahun ini pula, BloggerWanita.com melancarkan program pay per komen di mana RM50 akan dihadiahkan kepada seorang Top Komentator setiap bulan.

Top Komentator Bulanan Bloggerwanita.com

Tahniah kepada adik Aiman Aziz kerana telah menjadi Top Komentator bagi bulan Mac 2013. RM50 akan dihadiahkan kepada adik.

Top Komentator Bulan Mac 2013

Terima kasih juga kepada blogger-blogger seperti Fariq, Ayie Abas, Titan dan Nana AMeer  kerana telah menjadi salah seorang Top 5 komentator bulanan untuk bulan Mac 2013. Hanya hadiah backlink yang mampu BloggerWanita.com berikan.

Keep blogging semua, teruskan berusaha menjadi Top Komentator bulan dan memperolehi hadiah wang tunai RM50 setiap bulan.

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

18 thoughts on “Top Komentator Bulan Mac 2013

  1. nak kena join nih. heeee
    Shasha recently posted..Kerja sudah siapMy Profile

  2. wah sahihnya benda nih. hihi best
    Shasha recently posted..Kerja sudah siapMy Profile

  3. […] yang disayangi semua.. (Macam berucap pula.. hehe)Sebelum ini, Bloggerwanita.com dah umumkan Top Komentator Bulanan bagi bulan Mac 2013. Hari ini, Bloggerwanita.com nak umumkan pula Top Komentator bagi bulan April 2013. Seperti yang […]

  4. tahniah kpd top komentator,bulan mei ni saya target menang pulak,,,hehe
    PerenLee recently posted..Cara Bayar Astro di Pejabat Pos Tanpa BilMy Profile

  5. tahniah buat setiap pemenang! You deserve it. Blog ini semakin meriah dengan kehadiran pengomen-pengomen setia.

  6. gua tak larat nak spam komen hari-hari. haha..
    apapun tahniah kepada pemenang. lu memang rajin.

  7. Hee saya top 5 😀
    Nana AMeer recently posted..APRIL FOOL !! mengapa ia haram untuk disambut?My Profile

  8. tahniah, Aiman. Good job! 😀
    Sya Isya recently posted..TARIKH PRU 13 DAH DIUMUMKAN 5 MEI HARI MENGUNDIMy Profile

  9. salam aya 🙂

    x jadi top pun x per…hehe 😛
    Ayie Abas recently posted..Suami Hadiah Surah At-Tahrim Untuk IsteriMy Profile

  10. wahhh! taniah Aiman 😀

  11. Congrats..kpd top komentator..teringin lak..hehe
    ivy recently posted..Giveaway BFF FOREVERMy Profile

  12. salam.. maaf bertanya.. kat mana letak link top komentar tu ye.. tinggin nak tengok sapa yang rajin mengomen disini.. 🙂
    Mimie Najib recently posted..GANJARAN Wang Tunai RM5,000 untuk BloggerMy Profile

  13. Waaaa, best la dia. tahniah diucapkan 🙂
    Anis recently posted..Tips Mengawal Nafsu MakanMy Profile

  14. tahniah menjadi top komentar 🙂 sy pun nak juga jd top komentar..hihi
    HafizAmri recently posted..FindMasjid Aplikasi Masa KiniMy Profile

  15. tahniah.. 🙂

    masih ada harapan ke nak jadi salah sorang top komentar ni..hehehe
    Mimie Najib recently posted..Interview Bobo! "Parody Shae – Sayang Apa Khabar Denganmu"My Profile

  16. alahai..tk berjaya lak…tkpe la..tahniah 🙂
    nurul azieyan recently posted..Sapa Nak voucher KFC FREE ??My Profile

  17. tahniah kpd top commentor. =)
    Wana wazm recently posted..10 Tabiat Yang Menyebabkan Kerosakan OtakMy Profile

  18. Tanniah, kepada top komentator. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge