Top Komentator Bulan April 2013

Assalamualaikum kepada rakan pembaca yang disayangi semua.. (Macam berucap pula.. hehe)

Sebelum ini, Bloggerwanita.com dah umumkan Top Komentator Bulanan bagi bulan Mac 2013. Hari ini, Bloggerwanita.com nak umumkan pula Top Komentator bagi bulan April 2013. Seperti yang dijanjikan Contest Top Komentator bulanan ini dijalankan sepanjang tahun 2013. Blogger yang memberi komen terbanyak akan dihadiahkan wang tunai RM50.

Top Komentator Bulanan Bloggerwanita.com
Tahniah buat adik Anis kerana telah berjaya menjadi Top komentator bagi bulan April 2013. RM50 akan dihadiahkan kepada adik (Sila emailkan Nama penuh, email dan no akaun bank adik untuk proses pembayaran)

Terima kasih juga kepada blogger-blogger seperti Akubiomed, Mimie Najib, Wana wazm dan ivy kerana telah menjadi salah seorang Top 5 Komentator bulanan untuk April 2013. Hanya hadiah backlink yang mampu diberikan oleh Bloggerwanita.com.

Keep blogging semua. Rebut peluang menjadi Top Komentator bulanan BloggerWanita.com dan menangi wang tunai Rm50 setiap bulan.

20 thoughts on “Top Komentator Bulan April 2013

        1. oohh tips.. 🙂

          xde tips yang special pun..hehehe.. cuma rajin terjah ke blog tu, then komen la entry2 yang ada..entry2 yang terkini.. 🙂 tu je.. kalau boleh setiap entry la.. then kalau rajin, kut2 ada kawan2 yang memberi komen tu, kita blh beri pendapat, reply la.. tu je.. 🙂
          Mimie Najib recently posted..Kehidupan Seorang BloggerMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge