Top Komentator Bulan April 2013

Assalamualaikum kepada rakan pembaca yang disayangi semua.. (Macam berucap pula.. hehe)

Sebelum ini, Bloggerwanita.com dah umumkan Top Komentator Bulanan bagi bulan Mac 2013. Hari ini, Bloggerwanita.com nak umumkan pula Top Komentator bagi bulan April 2013. Seperti yang dijanjikan Contest Top Komentator bulanan ini dijalankan sepanjang tahun 2013. Blogger yang memberi komen terbanyak akan dihadiahkan wang tunai RM50.

Top Komentator Bulanan Bloggerwanita.com
Tahniah buat adik Anis kerana telah berjaya menjadi Top komentator bagi bulan April 2013. RM50 akan dihadiahkan kepada adik (Sila emailkan Nama penuh, email dan no akaun bank adik untuk proses pembayaran)

Terima kasih juga kepada blogger-blogger seperti Akubiomed, Mimie Najib, Wana wazm dan ivy kerana telah menjadi salah seorang Top 5 Komentator bulanan untuk April 2013. Hanya hadiah backlink yang mampu diberikan oleh Bloggerwanita.com.

Keep blogging semua. Rebut peluang menjadi Top Komentator bulanan BloggerWanita.com dan menangi wang tunai Rm50 setiap bulan.

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

INFO: Jika rakan-rakan pembaca berminat untuk belajar langkah demi langkah menjana pendapatan online melalui perniagaan dropship & affiliate dalam bentuk e-commerce untuk pasaran antarabangsa, Tuan Nazrin & Tuan Rashvin ada menyediakan satu panduan lengkap & kursus video tutorial untuk newbie, intermediate dan advanced bagaimana menjana pendapatan sambilan dengan mata wang USD.100% Praktikal.

--> Boleh Klik Sini Untuk Daftar < --

About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

20 thoughts on “Top Komentator Bulan April 2013

  1. tahniah buat pemenang..hehe
    Hafizul recently posted..4 Idea Sambutan Ulangtahun PerkahwinanMy Profile

  2. memang best sungguh, nak jadi antara nya lah hihi
    Shasha recently posted..Kerja sudah siapMy Profile

  3. rasa macam nak joinlah yang per klik tu, kat mana erk?
    Shasha recently posted..Kerja sudah siapMy Profile

  4. asal muka aku blurrr. hahaha
    Shasha recently posted..Kerja sudah siapMy Profile

  5. bestnya dorang, mesti nak kena join nih, kalau boleh setiap bbulan pun bole hahaha.
    Shasha recently posted..Kerja sudah siapMy Profile

  6. […] dan Salam 1 Blogger..Tahniah buat Top Komentator 2 bulan yang lepas iaitu Bulan Mac dan April 2013. Hari ini, Bloggerwanita.com nak umumkan pula Top Komentator bagi bulan Mei 2013. Seperti yang […]

  7. wah tahniah , Anis..
    mohdazahar recently posted..PISANGMy Profile

  8. waah untung nya dapat duit . hee semoga ada rezeki di lain hari 🙂

  9. tahniah buat anis!.. =)

    ehh, nama saya pun ada.. tak sangka.. mekasih.. hehehe

  10. Masih belum lagi menawan trofi top komentator. Baby sehat?
    akubiomed recently posted..Makan makan pizza di Papa John’sMy Profile

  11. waaa , tahniah. at least , sy tersenarai dalam top 5. hehe thanks sis. =)

  12. wah..top 5..x sangka..
    ivy recently posted..~Top Komentar dicari~My Profile

  13. Tahiah kepada yang berjaya.. 🙂
    Hazmin Hamudin recently posted..Hukum Menyambut Hari IbuMy Profile

  14. Alhamdulillah. terima kasih kak 😀
    Anis recently posted..Exam -..-My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge