Top 10 Blog Referrer Mei 2013

Assalamualaikum dan Salam sejahtera,

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Alhamdulillah, sedar tak sedar, dah lebih setahun contest Top 10 Blog Referrer ke Bloggerwanita.com dianjurkan. Bayaran melebihi RM1300 telah dilakukan kepada rakan blogger yang telah berjaya menyumbangkan trafik ke blog ini. Namun masih terdapat beberapa rakan blogger yang berjaya, masih belum mengirimkan maklumat bank untuk proses pembayaran. Harap dapat mengirimkan maklumat pembayaran menggunakan email yang digunakan untuk menyertai contest ini bagi mengelakkan penipuan.

Contest ini masih terbuka kepada semua rakan blogger dari Malaysia yang berminat. Ini salah satu cara buat duit dengan blog juga.

Hari ini, Aya nak umumkan Top 10 blog referrer untuk bulan Mei 2013 ke Bloggerwanita.com. Setiap satu trafik yang disumbangkan ke blog ini akan dibayar sebanyak RM0.05.

Top 10 Blog Referrer Mei 2013

Top 10 Blog Referrel Mei 2013

1. Ninemustafa.blogspot.com (RM0.05 X 1700 = RM85.00)

2. Miera301.blogspot.com (RM0.05 X 327 = RM16.35)

3. Mrdoctorspeaking.blogspot.com (RM0.05 X 214 = RM10.70)

4. Kelip-kelipkehidupan.blogspot.com (RM0.05 X 160 = RM8.00)

5. Hazrilhafiz.blogspot.com (RM0.05 X 134 = RM6.70)

6. Coretangirlblog.blogspot.com (RM0.05 X 112 = RM5.60)

7. Suarapeople.com (RM0.05 X 86 = RM4.30)

8. Syaisya.com (RM0.05 X 74 = RM3.70)

9. Mawarberduri4147.my (RM0.05 X 28 = RM1.40)

10.Hanyadihatiku.blogspot.com (RM0.05 X 18 = RM0.90)

Jumlah yang perlu dibayar adalah RM142.65 .Tahniah sekali lagi buat rakan blogger yang telah berjaya. Wang RM3509.85 masih perlu direbut oleh blogger. Jom sertai Wang Tunai RM5000 untuk Blogger 2013 sekarang.

Kepada rakan blogger yang telah berjaya, Sila emailkan NAMA PENUH dan NO AKAUN BANK ( Maybank jika ada) anda ke bloggerwanita@gmail.com untuk proses pembayaran.

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

42 thoughts on “Top 10 Blog Referrer Mei 2013

  1. wahh jeles sgt . hihi
    shasha yacob recently posted..Kisah Benar Kehidupan Jep Sepah Sebelum Jadi PelawakMy Profile

  2. akak bulan june punya bila keluar eh?

  3. thanks aya. sya dah email 😀
    Sya Isya recently posted..PERNIAGAAN SEBAGAI SATU IBADAHMy Profile

  4. tunggu, kejap lagi nak pikir , ikut tak ikut tak -_-. bila nih tamat erk?
    shasha yacob recently posted..Qiamullail Dan Amalan Menghidupkan Malam Nisfu SyaabanMy Profile

  5. kira nak join , tapi xbersmangat la pula, traffik xtinggii kot
    shasha yacob recently posted..Qiamullail Dan Amalan Menghidupkan Malam Nisfu SyaabanMy Profile

  6. belum start payment lagi kan kak? sy dah hantar email details saya dah dekat akak..
    LabiLabi recently posted..SEGMEN MENANG WANG TUNAI RM 100My Profile

  7. Lahhh menarik lah pulak..rasa nak join jer…haha
    Hafizul recently posted..4 Idea Sambutan Ulangtahun PerkahwinanMy Profile

  8. Alhamdulillah tersenarai lagi. Thanks Aya 🙂
    teratai recently posted..CPUV Raya!My Profile

  9. nama gua takde. aiseh..kalah lagi.
    titan recently posted..Jumpa pun!My Profile

  10. NAk join jugak la. masih belum terlambatkan???
    Cikgu Syahir recently posted..SYURA JUARA MASTER CHEF SELEBRITI MALAYSIAMy Profile

  11. Selamat bagi pemenang2 yang menjadi Top referrer
    Rina recently posted..How To Get and Create a Free Blog From .Edu DomainMy Profile

  12. ekk..tersenarai jugaklah…tapi sikit sgtlah..simpankan dululah…huhu..

  13. alhamdulillah , tersenarai. no 6. =)
    Wana wazm recently posted..Bahaya! Bacaan IPU Klang Mencecah Paras 495.My Profile

  14. tahniah pada yg mmg kompem power! terbaiklah
    hafizmd recently posted..Liga Super Dah Nak Tamat!My Profile

  15. tahniah kepada yang berjaya..jarang masuk blog ni..sekali sekala tengok macam best je ni..:D
    reezluv recently posted..Harga Canon Powershot NMy Profile

  16. salam.kak aya, betul ke link blog saya no. 10 tu..macam tak percaya je.. even tak seberapa, mungkin ni permulaan yang pertama kan..
    *segan pula rasanya.. perlu hntar mklumat jgk ke?
    Mimie Najib recently posted..Homemade ChocolateMy Profile

  17. assalamualaikum..aya 🙂

    banyak jugak kn duit yg aya dah keluar…

    dah rezeki rakan2 blogger… 🙂
    Ayie Abas recently posted..AYIE’S JOKES #1My Profile

  18. salam kak… boleh kumpul dulu ? heheh takkan nk bank in rm4
    suarapeople recently posted..Senarai Terkini Sekolah Dibuka Semula Esok 25 Jun 2013My Profile

  19. tahniah kepada yang berjaya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge