Top 10 Blog Referrer Mei 2012

Alhamdulillah, sebelum ni, Aya ada umumkan Top 10 Blog Referrer bagi bulan April 2012. Dan hari ini, Aya nak umumkan pula Top 10 Blog Referrer bagi bulan Mei 2012. Tahniah kepada semua rakan blogger yang telah berjaya. Bulan ini, trafik yang disumbangkan ke Bloggerwanita.com tidak begitu banyak berbanding bulan April 2012, mungkin juga disebabkan dalam bulan Mei yang lepas, Aya kurang update blog kesayanganku ini. :).

logo google anaytics

Top 10 Blogger yang membawa trafik tertinggi ke BloggerWanita.com untuk Mei 2012 adalah:

1. hazrilhafiz.blogspot.com (734 X RM0.05 = RM36.70)

2. Muazfaris.com (636 X RM0.05 = RM31.80)

3. Lonelystarz.blogspot.com (630 X RM0.05 = RM31.50)

4. Aidanatasya.com (266 X RM0.05 = RM13.30)

5. Mrdoctorspeaking.blogspot.com (262 X RM0.05 = RM13.10)

6. Suarapeople.com (234 X RM0.05 = RM11.70)

7. Edisikini.com (141 X RM0.05 = RM7.05)

8. CikguDahlia.com (119 X RM0.05 = RM5.95)

9. ierasukamenaip.blogspot.com (110 X RM0.05 = RM5.50)

10. Syaisya.com (89 X RM0.05 = RM4.45)

Jumlah semua bayaran adalah RM161.05. Tahniah kepada rakan-rakan blogger yang telah berjaya. Sekali lagi, bagi rakan blogger yang belum berjaya, jangan berduka cita kerana ada RM4520.55 yang perlu direbut pada bulan seterusnya.

Untuk pengetahuan rakan blogger, Program Wang Tunai RM5000 untuk Blogger ini terbuka kepada 100 blogger yang terpilih, namun begitu terdapat beberapa blogger yang tidak aktif sepanjang program ini dijalankan. Oleh itu, jika bulan Jun ini, masih ramai blogger yang kurang aktif, maka program ini akan dibuka kepada blogger yang lebih berminat.

Kepada rakan blogger yang telah berjaya, Sila emailkan NAMA PENUH dan NO AKAUN BANK ( Maybank jika ada) anda ke bloggerwanita@gmail.com untuk proses pembayaran.

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

43 thoughts on “Top 10 Blog Referrer Mei 2012

  1. looks like need work harder for this.
    sherry recently posted..Standard one primary schoolMy Profile

  2. wah besar betol hadiah dia….tahniah kepada yg menang…

  3. wah.. bestnya diorang. 🙂
    Oh! budu recently posted..projek 100 blogger oleh bro framestoneMy Profile

  4. Selamat buat Top 10 Blogger yang membawa trafik tertinggi ke BloggerWanita.com. Salam sukses selalu 🙂
    Dapah blog recently posted..6 Tips Aman Menggunakan FacebookMy Profile

  5. syabas kepada yg menang…bulan nie xda lagi ker?

  6. utk bulan ni takde ke?
    muazfaris recently posted..Panduan Dan Cara Menunaikan Solat Tarawih JAKIMMy Profile

  7. bertuahnya mereka.. . senang nye buat duit.. 🙂

  8. fulus percuma, tak ada siapa nak bagi, melainkan di sini..
    iAwani recently posted..iPad Mini Dijual Pada $299My Profile

  9. yang di dh buat bayaran belum ? takde emel. ;p

  10. tahniah la kepada pemenang..masyukk

  11. saya telah menambah cik sebagai referer saya..
    mohd firdaus recently posted..Attention !!!My Profile

  12. dah emel belum?? tiada maklum balas.. hehe
    muazfaris recently posted..Jadi Top Blog Referrer Mei 2012 Blog BloggerWanitaMy Profile

  13. Aku lah blogger wanita yg baru memulakan penerokaan ini ingin menimba pengalaman blogger lain yang sudah lama berblogging terutama pada admin —> Aya

  14. uittt.. wahhh masyuk masyuk.. nak sikit.. :)~

  15. Tahniah kepada pemenang! 🙂
    taliff recently posted..BAGAIMANA UNTUK MENJADI SEORANG BLOGGER YANG LEBIH BAIKMy Profile

  16. wahh kontest apa ni huhu, nape saya baru tahu huhu.. agak boleh join lagi ke haha

  17. Masih jauh lagi utk Sara jadi pemenang. 🙂
    Sara recently posted..Petua Menjaga Tudung Supaya Sentiasa CantikMy Profile

  18. diaorg semua hebat
    Norasikin recently posted..Impian Menjadi NyataMy Profile

  19. masih belum berjaya…kena membuat lawatan khas ke semua referer mcm ne…tgk strategi.hehehe 🙂

  20. tahniah pada mereka yang berjaya!
    titan recently posted..Pemenang Cabaran SEO Lelaki Kacak 2012My Profile

  21. as salam,

    tahniah kepada semua… 🙂
    yangbaik recently posted..Bertemu semulaMy Profile

  22. tahniah kat diorang semua
    eiela recently posted..Innalilahiwainnalillahirajiun,,Jagalah Ibu Selagi AdaMy Profile

  23. dpt kekalkan rekod.. hehe.. thanks kak aya.

    sudah emelkan.
    muazfaris recently posted..Filem Prometheus sesuai untuk bakal doktorMy Profile

  24. Tahniah kpd yg berjaya…belum ada rezeki lagi nampak gayanya!
    teratai recently posted..Menu petang : Mee BandungMy Profile

  25. alhamdulillah tersenarai lagi bulan ini…tapi menurun…insyaAllah bulan depan akan bekerja keras lagi…hehe =)

  26. salam..
    tahniah pada yang murah
    rezekinya tu 🙂
    Bro Zulkbo recently posted..SOAL JAWAB Berkenaan Pelaburan Emas Fizikal Lebih BaikMy Profile

  27. Bestnye dapat duit. Tahniah buat yg terpilih. 🙂
    Sara recently posted..Shawl Kedut Bercorak Bidang BesarMy Profile

  28. untuk blogger terpilih je? baru ingat nak join. cam mana ye?
    Mohd Isa recently posted..Dapatkan Topup RM5 Percuma Sekarang Juga!My Profile

  29. alhamdullilah ada juga saya di top 3, yg bulan lepas punya pon saya tak kasi lagi details untuk buat pembayaran, nanti saya email ok kak, sebab bz sikit…hehe
    luqman hakim recently posted..SEINDAH SAKURA EPISODE 21 DAN 22My Profile

  30. Alhamdulillah, sangkut juga no 10. ingatkan bulan ni tak dapat 😀 Rezeki2…
    Sya Isya recently posted..JUARA EURO 2012My Profile

  31. thniah sume yg bjaya..
    syu90 recently posted..Tony Moly Lip TintMy Profile

  32. tahniah utk semua..
    nurmisnan recently posted..Mahu bina rumah di syurga? buat ni..My Profile

  33. hmm…harap sy ade peluang utk bulan jun ni plak…
    Kamil Kahar recently posted..Contest : "Some tips for Some thing" by Kisah Bunga Sakura and Kamil KaharMy Profile

  34. alamak, dimanakah saya

  35. Tanniah kepada top referrer untuk bulan May.
    akubiomed recently posted..Coconut Shake pantai KlebangMy Profile

  36. cuba aya nie

    4. Aidanatasya.com (266 X RM0.05 = RM13.30)

    5. Mrdoctorspeaking.blogspot.com (262 X RM0.05 = RM15.10)

    aya salah kira kot… spttnya mrdoctor tu hanya = 13.10 🙂
    aidanatasya recently posted..NEELOFA BUSUK HATI MENJADI PUNCA PERGADUHAN DENGAN TASHA SHILA & ANZALNAMy Profile

  37. Salam aya.. wahh, sy jadi top Referrer lagi.. tima kasih 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge