Top 10 Blog Referrer Mac 2013

Assalamualaikum dan Salam sejahtera, Sebelum ini, Aya umumkan Top 10 Blog Referrer untuk bulan Februari 2013. Hari ini, Aya nak kongsi Top 10 blog referrer untuk bulan Mac 2013 ke Bloggerwanita.com. Setiap satu trafik yang disumbangkan ke blog ini akan dibayar sebanyak RM0.05.

Top 10 Blog Referrer Mac 2013

Top 10 Blog Referrer Mac 2013

1. Miera301.blogspot.com (RM0.05 X 494 = RM24.70)

2. Kelip-kelipkehidupan.blogspot.com (RM0.05 X 215 = RM10.75)

3. Hazrilhafiz.blogspot.com (RM0.05 X 214 = RM10.70)

4. Syaisya.com (RM0.05 X 174 = RM8.70)

5. Mrdoctorspeaking.blogspot.com (RM0.05 X 125 = RM6.25)

6. Coretangirlblog.blogspot.com (RM0.05 X 49 = RM2.45)

7. Akubiomed.com (RM0.05 X 30 = RM1.50)

8. Meyalolyppop.blogspot.com (RM0.05 X 30 = RM1.50)

9. Aidanatasya.com (RM0.05 X 27 = RM1.35)

10.Diariaida.blogspot.com (RM0.05 X 22 = RM1.10)

Jumlah yang perlu dibayar adalah RM69.00 sahaja .Tahniah sekali lagi buat rakan blogger yang telah berjaya. Wang RM3729.20 masih perlu direbut oleh blogger. Jom sertai Wang Tunai RM5000 untuk Blogger 2013 sekarang.

Kepada rakan blogger yang telah berjaya, Sila emailkan NAMA PENUH dan NO AKAUN BANK ( Maybank jika ada) anda ke bloggerwanita@gmail.com untuk proses pembayaran.

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

24 thoughts on “Top 10 Blog Referrer Mac 2013

  1. hehe..mana nama pondok kecil?hahaha..nak join gak le…
    Hafizul recently posted..4 Idea Sambutan Ulangtahun PerkahwinanMy Profile

  2. camne nak join nie :)

  3. tahniah yer..x mampu tandingi lagi.

  4. still available tak ? bestnya dapat duit .. dari budak mata duitan :)

  5. tahniah kepada mereka yang berjaya :)
    LabiLabi recently posted..Peluang Jana Wang Mudah $15 AutopilotMy Profile

  6. Banyak nyer referrer, tahniah kepada yang menang
    MindaKini recently posted..Doa Pendinding Bagi WanitaMy Profile

  7. wah bestnya dapat duit..hehe..kan best kalau blog saya pun tersenarai dalam top refferer tu…
    PerenLee recently posted..Cara Bayar Astro di Pejabat Pos Tanpa BilMy Profile

  8. wah…

    teringin nak wat cmnie…
    shah recently posted..Wanita ditemui mati selepas MELAHIRKAN anak seorang diri.My Profile

  9. Aya, apa kata kalau top link refferral ini diubah kepada top link refferral bersyarat iaitu hanya promosi LinkBack sahaja yang dibenarkan. Sebab kalau buat cara lain, ianya amat merugikan penganjur….
    Mama Murai recently posted..Update kembali dan teori ranking Alexa. Rubbish!My Profile

  10. tahniah pada yang berjaya…teruskan usaha anda :)
    anip recently posted..Euro TravelMy Profile

  11. Tahniah kepada para pemenang.
    Hazmin Hamudin recently posted..Selamat Hari Pekerja 2013My Profile

  12. tahniah pada pemenang.
    titan recently posted..Jangan komen.My Profile

  13. tahniah utk semua yg berjaya =)
    HafizAmri recently posted..Pintu Murah RezekiMy Profile

  14. Wahhh. tahniah. rezeki diorang. boleh join lagi eh? teringin nak join. muehehe >.<
    Anis recently posted..Hiatus. CPUV dari Nuffnang. Sejarah Kertas 3.My Profile

  15. alhamdulillah , tersenarai jugak. thanks. =)
    Wana wazm recently posted..Segmen Topup 24 Jam FizgraphicMy Profile

  16. Memang hebat mereka yang berada di senarai teratas. Terima kasih ke atas reward yang diterima. :-)
    akubiomed recently posted..Taksiran cukai pendapatan saya sudahMy Profile

  17. Alhamdulillah..masih ada rezeki. Terima kasih Dr. Aya :)
    teratai recently posted..Kaktusku berbunga lagi …My Profile

  18. bestnya.. rezeki masuk buat mereka.. tahniah.. =)
    Mimie Najib recently posted..Spagetti GorengMy Profile

  19. Alhamdulillah, rezeki lagi. thanks Aya 😀
    Sya Isya recently posted..TARIKH PRU 13 DAH DIUMUMKAN 5 MEI HARI MENGUNDIMy Profile

  20. Bilakah saya akan masuk carta ni ya ? ..

    InsyaAllah … kena rajin datang sini ..
    Asyrof Asri recently posted..Menangi Hadiah Tanah Arab Dengan Promosi KontesMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge