Top 10 Blog Referrer Disember 2012

Assalamualaikum dan Salam sejahtera, Kalau sebelum ini, Aya paparkan Top 10 Blog Referrer untuk bulan November 2012, Kali ini, Aya nak kongsi pula Top 10 blog referrer untuk bulan November 2012 ke Bloggerwanita.com. Nampaknya Jumlah trafik dari blog referrer masih berkurangan, kerana blog tidak diupdate hampir disebabkan masalah kerja dan kesihatan.

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Top 10 Blog Referrer Disember 2012

Top 10 Blog Referrer Disember 2012

1. Mrdoctorspeaking.blogspot.com (RM0.05 X 178 = RM8.90)

2. Syaisya.com (RM0.05 X 42 = RM2.10)

3. Cikgudahlia.com (RM0.05 X 37 = RM1.85)

4. Suarapeople.com (RM0.05 X 19 = RM0.95)

5. Kelip-kelipkehidupan.blogspot.com (RM0.05 X 13 = RM0.65)

6. Zamani84.blogspot.com (RM0.05 X 13 = RM0.65)

7. Hazrilhafiz.blogspot.com (RM0.05 X 12 = RM0.60)

8. Kaki-haru.blogspot.com (RM0.05 X 12 = RM0.60)

9. Sam-puansyurga.blogspot.com (RM0.05 X 7 = RM0.35)

10.Azizulhakim91.blogspot.com (RM0.05 X 6 = RM0.30)

Jumlah yang perlu dibayar adalah RM16.95 sahaja . Jumlah bayaran yang kecil disebabkan jumlah trafik yang di bawah adalah rendah pada bulan Disember 2012. Apa-apa pun, Tahniah sekali lagi buat rakan blogger yang telah berjaya. Wang RM3875.20 masih perlu direbut oleh blogger. Jom sertai Wang Tunai RM5000 untuk Blogger 2013 sekarang.

Kepada rakan blogger yang telah berjaya, Sila emailkan NAMA PENUH dan NO AKAUN BANK ( Maybank jika ada) anda ke bloggerwanita@gmail.com untuk proses pembayaran.

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

12 thoughts on “Top 10 Blog Referrer Disember 2012

  1. tahniah buat semua..hehe..ada tips tak?haha
    Hafizul recently posted..4 Idea Sambutan Ulangtahun PerkahwinanMy Profile

  2. saya nak join lah, boleh lagi tak ye?
    azrijohan recently posted..Cristiano Ronaldo Lelong Kasut Emas Bantu PalestinMy Profile

  3. Wahhh, bestnye.. Haha. untunglah dia dapat banyk refferal. Hihi, pagerank pun ada 2. blog pun dofollow 😉
    Nazran recently posted..Adele Tidak Mahu Bercakap Dengan Ayah SendiriMy Profile

  4. hoho..terlalu sibuk sekarang. tak larat nak promosi semua..
    titan recently posted..#SBB2013 – Gua kena tangkap.My Profile

  5. Tahniah kepada setiap referrer. Saya tak tahu pula BloggerWanita.com dah kembali rancak seperti dulu.. saya juga akan kembali rajin memberi komen seperti dulu.. hehe.

  6. Tanniah kepada semua Top Referrel. 🙂
    akubiomed recently posted..Saman trafik AES tak lena tidurMy Profile

  7. Waa..macam menarik je 🙂
    Wann recently posted..Pantai Teluk Gadung – Hanya Tinggal KenanganMy Profile

  8. Nurain How says:

    Best la tersenarai….

  9. Alhamdulillah tersenarai dr bln Jun hingga Dis.2012.
    teratai recently posted..Nasi Minyak Gulai Ayam Bawang GorengMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge