Top 10 Blog Referrer April 2013

Assalamualaikum dan Salam sejahtera,

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Hari ini, Aya nak kongsi Top 10 blog referrer untuk bulan April 2013 ke Bloggerwanita.com. Setiap satu trafik yang disumbangkan ke blog ini akan dibayar sebanyak RM0.05.

Top 10 Blog Referrer April 2013

Top 10 Blog Referrer April 2013

 

1. Kelip-kelipkehidupan.blogspot.com (RM0.05 X 300 = RM15.00)

2. Miera301.blogspot.com (RM0.05 X 262 = RM13.10)

3. Ninemustafa.blogspot.com (RM0.05 X 232 = RM11.60)

4. Hazrilhafiz.blogspot.com (RM0.05 X 208 = RM10.40)

5. Mrdoctorspeaking.blogspot.com (RM0.05 X 174 = RM8.70)

6. Syaisya.com (RM0.05 X 110 = RM5.50)

7. Coretangirlblog.blogspot.com (RM0.05 X 72 = RM3.60)

8. Maszmadi.blogspot.com (RM0.05 X 61 = RM3.05)

9. Annurgiveaway.blogspot.com (RM0.05 X 59 = RM2.95)

10. Amgyver.blogspot.com (RM0.05 X 56 = RM2.80)

Jumlah yang perlu dibayar adalah RM76.70 sahaja .Tahniah sekali lagi buat rakan blogger yang telah berjaya. Wang RM3652.50 masih perlu direbut oleh blogger. Jom sertai Wang Tunai RM5000 untuk Blogger 2013 sekarang.

Kepada rakan blogger yang telah berjaya, Sila emailkan NAMA PENUH dan NO AKAUN BANK ( Maybank jika ada) anda ke bloggerwanita@gmail.com untuk proses pembayaran.

P/s: Pastikan baca syarat-syarat penyertaan ye. Bayaran akan dibuat hanya setelah jumlah wang tunai terkumpul Rm5 atau lebih bagi memudahkan proses pembayaran.

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

15 thoughts on “Top 10 Blog Referrer April 2013

  1. Salam owner blog

    sorry saya rasa saya dah terdelete email u …u ada hantar email mintak acc number kan

    vley tak nak mintak jasa baik u utk resend balik so that i can reply …tq so much
    Miera301 recently posted..23 May Genap setahun Allahyarhamah pergiMy Profile

  2. Alhamdulillah…
    Whooooops! Jadi top 20.. hehehe
    amgyver recently posted..Pantai PenyabongMy Profile

  3. Tahniah kepada mereka yang tersenari.. Dapat duit tu…
    Hazmin Hamudin recently posted..Sasaran Ranking Alexa Dah TercapaiMy Profile

  4. Alhamdulillah, rezeki lagi. Terima kasih Dr. Aya. 😀
    Sya Isya recently posted..5 Kosmetik Berbahaya Mengandungi Racun Berjadual MerkuriMy Profile

  5. untung sangat sebab dapat promote , sedih sebab takde masa ..

  6. Tahniahhhh untuk diorang. jeles saya. heee >.<
    Anis recently posted..Histeria.My Profile

  7. kalau bayar guna paypal tak boleh ke BW? hehe just asking 🙂
    LabiLabi recently posted..Giveaway Cik ShaqzspixcaMy Profile

  8. Alhamdulillah, terima kasih diatas rezeki ni 🙂
    teratai recently posted..Komisen 1 dari Job Di Rumah(JDR)My Profile

  9. Alhamdulillah , no 16. tahniah kepada yang lain. =)
    Wana wazm recently posted..Subhanallah! Meninggal Dalam Keadaan SujudMy Profile

  10. tahniah kpd yg tersenarai..

  11. tahniah pada yg berjaya menjadi top referrel ke blog hebat ni!

    tahniah
    hafizmd recently posted..Live Streaming Pahang vs Lions:Pahang Wajib Menang!My Profile

  12. Oh kali ini tidak tersenarai. Tanniah kepada mereka yang tersenarai.
    akubiomed recently posted..Acer Aspire P3 Convertible Ultrabook™ ke TabletMy Profile

  13. tahniah buat mereka semua.. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge