Top 10 Blog Referrer April 2012

Assalamualaikum dan Salam sejahtera. Aya minta maaf kerana rakan blogger terpaksa menunggu keputusan 10 blog yang membawa trafik tertinggi ke BloggerWanita.com pada bulan April 2012.

Di bawah ni adalah screenshot dari Google Analytic dari 1 April – 30 April 2012.

Top 10 Blog Referrer April 2012

 

Top 10 Blogger yang membawa trafik tertinggi ke BloggerWanita.com untuk April 2012 adalah:

  1. Hazrilhafiz.blogspot.com (1853 X RM0.05 = RM92.65)
  2. Suarapeople.com (1100 X RM0.05 = RM55)
  3. MuazFaris.com (633 X RM0.05 = RM31.65)
  4. Ainunmardhiyyah.blogspot.com (616 X RM0.05 = RM30.80)
  5. Syaisya.com (582 X RM0.05 = RM29.10)
  6. Lonelystarz.blogspot.com (437 X RM0.05 = RM21.85)
  7. Edisikini.com (356 X RM0.05 = RM17.80)
  8. Mrdoctorspeaking.blogspot.com (351 X RM0.05 = RM17.55)
  9. Aidanatasya.com (222 X RM0.05 = RM11.10)
  10. Cikgudahlia.com (218 X RM0.05 = RM10.90)

Jumlah semua bayaran adalah RM318.40. Tahniah kepada rakan blogger yang telah berjaya. Bagi rakan blogger yang tidak berjaya, jangan berputus asa kerana ada RM4681.60 lagi untuk direbut bulan seterusnya. 100 blogger yang terpilih untuk program Wang Tunai RM5000 untuk Blogger perlu ambil kesempatan ini kerana saingan yang tidak cukup besar.

Kepada rakan blogger yang telah berjaya, Sila emailkan NAMA PENUH dan NO AKAUN BANK ( Maybank jika ada) anda ke bloggerwanita@gmail.com untuk proses pembayaran.

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

45 thoughts on “Top 10 Blog Referrer April 2012

  1. […] 10 Blog Referrer Mei 2012Filed under Blogger, Wang Tunai0 Alhamdulillah, sebelum ni, Aya ada umumkan Top 10 Blog Referrer bagi bulan April 2012. Dan hari ini, Aya nak umumkan pula Top 10 Blog Referrer bagi bulan Mei 2012. Tahniah kepada semua […]

  2. tahniah2….bulan mei bila nak kuar?

  3. wah boleh dapat duit ke…sy baru nak belajar buat blog ni
    janna recently posted..SEGALANYA BERMULA DI SINIMy Profile

  4. patut pun aku sekali aku tekan banyak yang keluar,rupanya lumayan hasilnya
    onlajer recently posted..WORDLESS WEDNESDAY : BEBEKMy Profile

  5. wahhh~
    cane nak dapat wit cmtu gak?

  6. Tahniah kepada pemenang top 10 referrer april 2012
    hatiputera recently posted..AKU PAKAI CERMIN MATAMy Profile

  7. Huh…Tak tergapai dek tangan…

    Masih berangan2 dengan trafik sebanyak tu.
    Jun recently posted..Rendang Hijau Ayam Kampung | Keli dan Talapia Bakar | Hatiku Tertinggal di Sana.My Profile

  8. duit poket tambahan..hehe=)

  9. adoi…susah jugak yer…ramai yg hebat2 ni…xpe…cbe nasib utk bulan depan… :)
    Kamil Kahar recently posted..Karanganku: Aku Sebuah BlogMy Profile

  10. tahniah kepada yang berjaya..
    eiela recently posted..Kembali Selepas MenghilangMy Profile

  11. tahniah top 10 refferal!
    yg ini utk 100 blog yg dh dftr sblm ni je kan?
    cik tom recently posted..Asada Blog Budak Malaysia [Blog Review]My Profile

  12. huhu..rupanya boleh buat duit disini :)
    eims recently posted..WordPress Blog SEO – Maksimumkan keberkesanan meta tags!My Profile

  13. salam..
    wahh..selamat melabur disini..
    ermm…saya pun nak join juga
    lah :)
    zulkbo recently posted..Kedudukan 100 Terkini Contest LELAKI KACAKMy Profile

  14. Saya baru berjinak-jinak berblog…juga seorg wanita… Sekadar ingin berkongsi pengetahuan dan pengalaman..

  15. kenapa lagi 2 tu kena blank
    Al-Ziyad News recently posted..Keluarga restu hubunganMy Profile

  16. Perghhhh…Memang berbaloi2…Tahniah kepada yang berusaha keras….
    Abnau Mukis recently posted..Tips to Naturally Get Rid of Bags Under EyesMy Profile

  17. congrats pd pemenang :)

  18. … dia sudah mendapat RM92 percuma.. tahniah!
    iAwani recently posted..Mark Zuckerberg Kahwini Priscilla Chan Dalam Satu Majlis SederhanaMy Profile

  19. wah..tahniah..bestnya…hehe..macam nak join jer..ekeke.. :-)
    dzuandiey recently posted..Lulus PMR, Boleh Ambil DiplomaMy Profile

  20. Tahniah kepada 10 top referal..

  21. waaah,sangat mantap!! banyaknya referrer dpd yg 1st tu 😉
    adele recently posted..Ekspedisi Gunung Datuk, Rembau Negeri SembilanMy Profile

  22. Alhamdulillah, rezeki. Hadiah birthday Sya ni 😀
    Sya Isya recently posted..GA LELAKI KACAK RM100My Profile

  23. wow…. macam tak percaya saya ada tersenarai jugak ni…sebab dah 3 minggu kalau tak silap buang feed, sebab hari tu ada problem alhamdulilah rezeki…
    Luqman Hakim recently posted..SINOPSIS DRAMA BERSIRI INDERA JONED | SLOT AKASIA TV 3My Profile

  24. alhamdulillah….trima kasih sangat2…tak sangka ada jugak tersenarai…. nnt saya emailkan
    HafizRahman recently posted..Penjelasan Dan Koleksi Gambar Avatar “Solidarity With the Palestenian Prisoners on Hunger Strike”My Profile

  25. tahniah kepada yang berjaya:)
    teratai recently posted..WW ~Another BEMy Profile

  26. tahniah kepada semua yang telah berusaha dan berjaya…

  27. Tahniah semua yang berjaya !! kena tingkatkan usaha ni.. hikhikhik…
    Ajulaaaa recently posted..Kongsi ” Cari kerja ada caranya ” Tips interview …My Profile

  28. tahniah pada top referrer…memang terbaik la.. =)
    bardboo recently posted..Perancangan Kerjaya Sebelum Dan Selepas BersaraMy Profile

  29. ok usaha dah terbukti. Ni baru just biar je banner tu dok tempek kat blog. lps nak promoote blog ni style lain .. haha

  30. tahniah yang berjaya mendapat durian runtuh dr dokter 😀
    chii recently posted..Part II – Ekps ke Gunung StongMy Profile

  31. tahniah kepada yang berjaya. nampaknya kena tukar strategi dan tingkatkan usaha lagi ni :)
    Amirez recently posted..Lelaki Kacak Yang BerimanMy Profile

  32. leh join lagi ke dah tutup ni ? o.O
    mindaberahi recently posted..APAKAH MAKSUD NARSISMy Profile

  33. rezeki2 :) ALHAMDULILLAH. BERKAT DAYA DAN USAHA
    Terbelog recently posted..Avatar Pilihan Demi Palestin Di FacebookMy Profile

  34. tahniah kepada top 10 blog untuk april…
    ainun recently posted..Cara Buat Kek Coklat Yang SedapMy Profile

  35. […] melihat gambar sebegini.. Skandal aku. Cik Aya dah kembali. Bolehlah tahu siapa yang akan dapat habuan dari RM5000 yang beliau buat dulu tu. Siapa yang menang tu, bolehlah belanja aku cendol dalam 2-3 bulan ni ye. […]

  36. tahniah pada yang berjaya. kena usaha lagi banyak nih. hehe..
    titan recently posted..Lelaki Kacak dan 83 blogger kacak.My Profile

  37. saya tak sempat daftar haritu, boleh tak nak join lagi? hope boleh lahh..
    azriMy recently posted..Statistik Penggunaan OS di Malaysia Penggal Pertama 2012My Profile

  38. Alhamdulillah.. masing2 ada rezeki sendiri..
    insyaAllah yang belum tersenarai tuh soon..
    nurmisnan recently posted..Heppy besday 2meMy Profile

  39. […] sangat2 bersyukur… tak sangka blog saya dapat menjadi Top 10 Blog Referrer April 2012 kat SINI .. buktinya , meh tengok printscreen kat bawah […]

  40. Salam…

    tak sangka leh jadi Top 10 Blog Referrer April 2012… :)
    tima kasih aya :)
    aidanatasya recently posted..GAMBAR NORA DANISH SEMASA MENGERJAKAN UMRAHMy Profile

  41. Tanniah kepada top referrer. Nampak gaya kena gandakan usaha. :-)

  42. Thaniah buat semua..

  43. tahniah bg yg berjaya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge