10,000 Tiket Kapal Terbang Percuma Malindo Air

Wow! Ada tiket kapal terbang percuma lah.

Kalau sesiapa nak tahu, Syarikat penerbangan Malindo Air ada menawarkan 10000 seats percuma dari Subang Airport ke:

  • Langkawi
  • Alor Setar
  • Penang
  • Kota Bharu
  • Kuala Terengganu
  • Johor Bahru

Tiket Percuma Kapal Terbang Malindo

Tapi nak dapat tiket kapal terbang percuma kena tempah bermula hari ini;

Booking: 28 Julai 2013 hingga 4 Ogos 2013

Dan jadual penerbangan adalah:

Travel: 20 Ogos 2013 hingga 31 oktober 2013

Berminat? Kena booking awal kalau tak confirm tiket habis.

Malindo Air adalah syarikat penerbangan yang baru di Malaysia. Pesaing terbaru untuk Malaysia Airlines dan AirAsia.

- Bagus juga banyak persaingan dalam perniagaan, Jadi, kita sebagai pelanggan untung sebab banyak tawaran promosi,  Lebih banyak tiket kapal terbang percuma Sokong?- :)

Jika suka post ini, klik mana-mana butang di bawah ni:

Incoming search terms:

About Aya Norbayah
Founder & Author : Aya Norbayah I'm Aya. I am a blogger since 2010. I'm really interested in blogging, internet business and marketing, SEO and also social media marketing. Currently, I'm also a Shaklee Independent Distributor [ID: 1100312].

9 thoughts on “10,000 Tiket Kapal Terbang Percuma Malindo Air

  1. Wah menarik ni.. hari last esok….

    Ikhlas,

    Amin Johar
    Jurutera SEO Malaysia
    PAKAR NIAGA
    PakarNiaga.com (AMIN) recently posted..BUAT DUIT BLOG | RM5000 UNTUK BLOGGER!My Profile

  2. Wahhh bila lah boleh jejakkan kaki ke dalam pesawat ni..hehe
    Hafizul recently posted..Wordless Wednesday #63 – Cer Teka Siapa SayaMy Profile (dofollow)

  3. persaingan memang bagus supaya depa tingkatkan lagi kualiti. paling best promosi sana-sini, kita lah yang untung :)
    Sya Isya recently posted..KOLEKSI RAYA 2013 BAJU MELAYU KANAK-KANAK LELAKIMy Profile (dofollow)

  4. Ohh ada ke K. Terengganu tu! Tapi time buka sekolahlah pulak :(
    teratai recently posted..Komisen Ke 11 dari Job Di RumahMy Profile (dofollow)

  5. nasib baik tak ada ke Kota Kinabalu..

  6. Ala, kenapa dari Subang ja. Dari Sabah tiada pula.
    Naziman Azlye recently posted..Manusia dan Nasihat Berpisah TiadaMy Profile (dofollow)

  7. Sudah tentu pemberian percuma ini mendapat permintaan.
    akubiomed recently posted..Bergaya walaupun potong rumput di halaman rumahMy Profile (dofollow)

  8. 10k seat tu betul ker
    Juan recently posted..Manfaat Dan Kebaikkan Teh HijauMy Profile (dofollow)

  9. huh..nak pi mana plak kali ni ye..hehe
    titan recently posted..Dunia blog yang kejam dan penuh kegelapan.My Profile (dofollow)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge