5 Testimoni Pengguna Set Puasa Shaklee yang Bertenaga

5 Testimoni Pengguna Set Puasa Shaklee Yang Bertenaga

Alhamdulillah, hari ini adalah hari ke-7 kita berpuasa. Macam mana ok tak? 🙂

Bulan puasa kali ini, Aya jauh lebih bertenaga dan bersemangat. Malah, kurang dahaga berbanding bulan puasa yang lepas. Sampai sebelum ini, Aya tidak pasti hari puasa yang ke berapa dah, sebab, Alhamdulillah, tidak terasa seperti berpuasa. Mungkin sebab tak lapar dan tak dahaga. Syukur sangat-sangat.

Mungkin betul kata orang, Energizising Soy Protein dan Performance Drink wajib diambil masa bulan Ramadhan sebab sangat-sangat membantu mengurangkan rasa lapar dan dahaga semasa berpuasa. Malah kita lebih bertenaga. Mula-mula tak percaya, akhirnya cuba sendiri, baru senyum-senyum sendiri macam orang tak betul. Hihi

Emak pun semangat ambil minuman Shaklee ini. Puasa ke-2, Emak terlupa ambil performance drink, dia rasa dahaga sangat hari itu.. Sekarang ni, setiap kali sahur, mak mesti minum.

Ada juga kawan Aya ambil Mealshakes untuk tahan lapar dan beri tenaga semasa berpuasa. Alhamdulillah, respons positif daripada dia.

Kalau rakan-rakan pembaca nak tahu, ada 3 produk Shaklee yang paling LARIS semasa bulan Ramadhan. Larisnya macam goreng pisang panas.. hihi. Ketiga-tiga produk ini membantu pengguna rasa lebih bertenaga, kenyang yang lebih lama dan kurang rasa dahaga. Boleh diambil semasa puasa Ramadhan atau puasa Sunat.

Set Puasa Shaklee Mighty 3 Gems

3 Set Puasa Shaklee ini dikenali sebagai Mighty Triple Gems

1. Energizing Soy Protein atau ESP

  • Minuman yang diperbuat dari kacang soya yang tulen. Berperisa Vanilla.
  • ESP merupakan sumber protein yang tinggi yang membantu memberikan tenaga dan rasa kenyang yang lama.
  • Sangat sesuai buat lelaki dan wanita dewasa, ibu mengandung, ibu yang menyusukan anak dan mereka yang ada masalah gastrik.

 

2. Performance Drink

  • Minuman yang mengandungi glukose dan elektrolite yang diperlukan oleh badan.
  • Berperisa oren yang lazat
  • Mampu memberikan tenaga, mengelakkan rasa dahaga dan mengurangkan dihidrasi atau kekeringan
  • Sangat sesuai untuk mereka yang melakukan kerja berat, bersukan, dan melakukan kerja di bawah panas matahari

 

3. Mealshakes

  • Minuman yang lengkap dengan nutriens
  • Memberikan kesihatan yang optimum kepada badan.
  • Kanak-kanak gemar mengambil minuman ini kerasa rasanya yang sedap dan berperisa vanilla
  • Mampu memberikan tenaga ketika berpuasa dan bertindak sebagai multivitamin untuk badan

Ketiga-tiga produk Shaklee ini, boleh diambil oleh semua golongan tua dan muda.

Aya ada terjumpa beberapa testimoni-testimoni pengguna 3 produk Shaklee ini, Memang AWESOME la.. 🙂

Testimoni Set Puasa Shaklee - Energizing Soy Protein atasi Gastrik

Testimoni Pengguna ESP Shaklee

 

Set Puasa Shaklee untuk puasa sunat

Testimoni Pengguna Set Puasa Shaklee – Mealshakes, Performance drink dan ESP

 

Testimoni Set Shaklee Mealshake, ESP dan Performance Drink

Testimoni Set Shaklee untuk Ramadhan – Mighty 3 Gems

 

Testimoni set shaklee dengan ESP, Mealshake dan Performance drink

Testimoni Pengguna Produk Penyusuan Shaklee untuk Puasa

 

Ini pula testimoni Aya sendiri:

Testimoni Set Puasa Shaklee Mighty Triple Gems

Testimoni Keberkesanan Produk Shaklee dari diri sendiri.. 🙂

 

So far, Aya ambil ESP dan Performance drink sahaja. Anak pula, Si Bulat Awish, ambil mealshake.. Macam puasa je Awish.. hihi

 

Sesiapa nak rasa kehebatan Set Puasa Shaklee ini, boleh hubungi Aya ye.. Aya harap perkongsian info ini dapat membantu rakan pembaca. In Sha Allah.

Aya Norbayah
Pengguna & Pengedar Bebas Shaklee
Malaysia & Indonesia
Email: bloggerwanita@gmail.com
Call/SMS/Whatsapp : 019-5805181

 

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

INFO: Jika rakan-rakan pembaca berminat untuk belajar langkah demi langkah menjana pendapatan online melalui perniagaan dropship & affiliate dalam bentuk e-commerce untuk pasaran antarabangsa, Tuan Nazrin & Tuan Rashvin ada menyediakan satu panduan lengkap & kursus video tutorial untuk newbie, intermediate dan advanced bagaimana menjana pendapatan sambilan dengan mata wang USD.100% Praktikal.

--> Boleh Klik Sini Untuk Daftar < --

About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

2 thoughts on “5 Testimoni Pengguna Set Puasa Shaklee yang Bertenaga

  1. Ok juga, Jimat duit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge