TAWARAN KERJA : Minat Dalam Bidang Pertahanan?

Minat  bidang pertahanan? Bantu Skuad benteng negara dalam membanteras jenayah.

Syarat:

  1. Bumiputera sahaja
  2. Sihat Tubuh badan
  3. Tidak rabun warna

Kelebihan:

  • Di bawah kerajaao
  • Gaji pokok RM1800
  • Elaun bulanan RM300
  • Uniform RM15
  • Kursus Pertahanan diri secara percuma
  • Temuduga terbuka Mulai 12 Julai

Jawatan:

 

 

Jawatan:

 

 

Jawatan:


Power Rangers Merah.. hahaha

Power Rangers Red

Okey, korang jangan marah ye, inilah mesej yang kawan aku hantar ke handphone sejak tahun lalu, sampai sekarang aku tak delete mesej ni, sebab setiap kali aku baca, mesti aku gelak. Memang lawak.

Apa komen korang? ala senyumlah skit.

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

INFO: Jika rakan-rakan pembaca berminat untuk belajar langkah demi langkah menjana pendapatan online melalui perniagaan dropship & affiliate dalam bentuk e-commerce untuk pasaran antarabangsa, Tuan Nazrin & Tuan Rashvin ada menyediakan satu panduan lengkap & kursus video tutorial untuk newbie, intermediate dan advanced bagaimana menjana pendapatan sambilan dengan mata wang USD.100% Praktikal.

--> Boleh Klik Sini Untuk Daftar < --

About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

24 thoughts on “TAWARAN KERJA : Minat Dalam Bidang Pertahanan?

  1. norsurria says:

    ni nama nya ~tipah tertipu~

  2. Budak umo 14 tahun leh apply tak? Kah3
    Aiman Aziz recently posted..Zalora Malaysia is the ….My Profile

  3. salam aya 🙂

    aya..ayie nak…nak…ayie berminat sebab tak ada dimasukkan syarat umur. hehe

    power rangers merah…ketua kan? haha

  4. haha..power rangers ke…

  5. Punya la semangat sy baca. kena tipu rupanye kah3

  6. eh, best aper bleh jadik power rangers merah? bleh lawan resakse.. hoho, kat mana nak apply nie?
    samanosuke_04 recently posted..Tudung Aidijuma Pulak Dah!!My Profile

  7. tertipu dah saya 😉 cara utk hpkan kwn kot heeee

  8. beriya chii dok cari apa jawatan yg ditawarkan..rupa2nya bohong semata >___<
    chii recently posted..Aksi Budak Lelaki KacakMy Profile

  9. hahahahahaha….lawak2..memang lawak..hahaha..
    Naziman recently posted..Post 404 error tapi homepage boleh buka?My Profile

  10. Keh..keh.. ingatkan betul la..
    Tapi tgk gaji pokok tu pun dah lain macam..
    Jomtonton recently posted..Wordless Wednesday – Lawak Kartunis Lambok #7My Profile

  11. Tipah tertipu… ingatkan baru nak berbakti kepada nusa dan bangsa. hehe…
    noorsyamsul recently posted..SITI NUR FATIHAH BUAT HAL LAGI!My Profile

  12. Siottt….aku ingat betoi2 dah tadikkkk…hehehe
    yas recently posted..BATTLEFIELD – FILEM PERANG ALA2 TRANSFORMER!!My Profile

  13. kalo cik aya jd tentera msti best kn… hehehe.. gurau jew..

  14. hahahahaha…..adoiii…terkena. Punya lah baca penuh fokus… tiba-tiba….
    sabar je la..
    ainun recently posted..Selamat Tinggal NuffnangMy Profile

  15. tak suka merah. nak yang pinkkk..
    titan recently posted..Disebalik kekacakan WootMedia..My Profile

  16. baru nak calling member td…haha.

  17. menyesal aku baca, hadoi baru je nk pi apply haha, lepasan spm kan
    Luqman Hakim recently posted..Cinta Buat Emelda Episode 1My Profile

  18. Kalau gaji RM1800 boleh sangat dapat pakaian seragam lagi. Bukan orang kenal pun kalau disebalik pakaian yang dipakai. 🙂
    akubiomed recently posted..Lelaki kacak akan mengalah dahulu sebelum berjayaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge