Tarikh Pengumuman SBPA Esok!

Ya Allah, mudah-mudahan adalah berita gembira esok. Semua penjawat awam berdebar-debar menunggu pengumuman Perdana Menteri (PM) esok semasa Perhimpunan Penjawat Awam di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya pada pukul 9.30am, 8 Mac 2012.

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Semua mengharapkan kenaikan gaji yang tinggi. Dengan kos hidup yang tinggi dari hari ke hari, gaji pun kenalah juga dinaikkan. Kalau kerajaan dapat tunaikan permintaan CUEPACS lagi bagus. Kenaikan gaji dari RM700 hingga RM2500? sapa yang tak nak kan. Heeee.

sbpa-sistem-saraan-baru-perkhidmatan-awam

Tapi apa-apa pun yang diberikan, kita perlu bersyukur dan setiap yang berlaku, pasti ada hikmahnya. Aku pun bersyukur dengan gaji yang aku terima sekarang, sekurang-kurangnya aku dah mampu membantu ibubapa ku. Tapi kalau kerajaan nak beri lebih lagi. Alhamdulillah. 🙂

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge