Tarikh Melihat Anak Bulan Ramadhan 2011 bersamaan 1432H

Assalamualaikum semua..Bulan Ramadhan tak lama lagi, apa persediaan kita untuk  menyambut bulan yang mulia ini?

Hari ini, aku sekadar nak kongsi info bahawa tarikh  melihat anak bulan Ramadhan telah ditetapkan oleh Majlis Raja-raja pada 31 Julai 2011, Ahad petang bersamaan dengan 29 Syaaban 1432H.

Seronoknya, kita sekali lagi akan menyambut bulan puasa. Bangun sahur, berbuka puasa dan solat tarawih kembali untuk kita amalkan bersama.  So puasa, jangan tak puasa tau? 🙂

Jom layan Lagu Nasyid dari kumpulan Hijjaz ” Ramadhan Bulan Berkat

Selamat Menyambut Bulan Puasa yang akan tiba..

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

INFO: Jika rakan-rakan pembaca berminat untuk belajar langkah demi langkah menjana pendapatan online melalui perniagaan dropship & affiliate dalam bentuk e-commerce untuk pasaran antarabangsa, Tuan Nazrin & Tuan Rashvin ada menyediakan satu panduan lengkap & kursus video tutorial untuk newbie, intermediate dan advanced bagaimana menjana pendapatan sambilan dengan mata wang USD.100% Praktikal.

--> Boleh Klik Sini Untuk Daftar < --

About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

2 thoughts on “Tarikh Melihat Anak Bulan Ramadhan 2011 bersamaan 1432H

  1. Mari kita sambut Bulan Suci Ramadhan dengan penuh kegembiraan dan rasa suka,,,Mohon maaf lahir dan batin,,,semoga puasa dan amal Ibadah kita di tahun ini lebih baik dari sebelumnya,,amin,,Wassallam,,,
    yonobae recently posted..Spruce Up Your House With New Light FixturesMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge