Tarikh 11.12.13, Apa yang menarik?

Hari ini, pelakon cantik dan seksi, Rozita Che Wan berkahwin dengan Zain Saidin. Tahniah! Semoga berkekalan bahagia hingga ke alam barzakh.

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Apa lagi yang menarik pada tarikh 11.12.13?

Hari ini juga tarikh perkahwinan Jovian Mandagie dan Nina Ismail Sabri . Tahniah juga!

Apa yang menarik buatku pada tarikh 11.12.13?

Takda yang menarik.. Hehe

  • Bekerja seperti biasa dari 8.00 am hingga 5.00pm
  • Melihat lebih 60 pesakit sehari
  • Terperangkap dalam kesesakan trafik semasa pergi dan pulang kerja

Walaupun takda yang menarik berlaku hari ini, tapi ada yang sentiasa membuatkan hatiku gembira. Apa dia?

Apa yang lebih menggembirakan hatiku walaupun penat bekerja, pulang ke rumah, dapat melihat senyuman anak sulungku dan dapat mendukung dan memeluknya. Alhamdulillah.

 

Baby syathir berusia 6 bulan..

Baby syathir berusia 6 bulan..

Korang pula, bagaimana? Apa yang menarik pada tarikh 11.12.13?

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

8 thoughts on “Tarikh 11.12.13, Apa yang menarik?

  1. saya pada tarikh tu xde apa pun yang menarik.. hehe..
    bekerja seperti biasa je..

    comelnya anak kak aya.. tmbam pula tu..
    syamimi recently posted..Sedapnya. . .My Profile

  2. rehat di rumah, berbloging. biasalah budak lepasan spm katakan heheh
    shasha yacob recently posted..Mini GA Bookmark Limited Edition By Emas PutihMy Profile

  3. Uih.. keyword 18sx lah pulak kat tarikh ni…
    PakarNiaga.com (AMIN) recently posted..Tukar .blogspot.com kepada .Com PercumaMy Profile

  4. pada tarikh itu, saya pula bangun untuk pergi bekerja jam 5 pagi kemudian baru balik jam 10 malam .. mencabar fizikal sungguh.

  5. Kesesakkan jalanraya tu yang paling menarik sekali.
    Amran recently posted..Hari Terakhir Travelog Sabah- Selamat TinggalMy Profile

  6. Ala comelnya anak akak.. ^_^
    Ain recently posted..Apa itu SEO?My Profile

  7. dah pandai senyum dah budak tu..
    titan recently posted..Selamat tinggal Hotfile.comMy Profile

  8. Baby saling tidak tumpah muka ibunya. Sejuk kata orang tua-tua.
    akubiomed recently posted..Instagram Beta untuk kaki #Insta di Windows PhoneMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge