Tanggungjawab Kena Diteruskan

Assalamualaikum readers..

Nampaknya cuti 3 hari aku dah habis..kena kerja semula..huhu..Biasalah tu, kalo dah cuti..Malas nak kerja .

Takpa-takpa..kerja kena semangat. Betul tak? . Bukannya apa, kerja kat hospital ni, stress skit. Setiap hari, aku terpaksa tengok orang menangis kesedihan. Setiap hari, kena lihat kematian. Setiap hari kena layan kerenah orang yang bermacam ragam. Setiap hari, kena dengar budak atau remaja menangis kena JARUM.hehehe ( gelak jahat )

Anyway. Tanggungjawab kena diteruskan….

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

INFO: Jika rakan-rakan pembaca berminat untuk belajar langkah demi langkah menjana pendapatan online melalui perniagaan dropship & affiliate dalam bentuk e-commerce untuk pasaran antarabangsa, Tuan Nazrin & Tuan Rashvin ada menyediakan satu panduan lengkap & kursus video tutorial untuk newbie, intermediate dan advanced bagaimana menjana pendapatan sambilan dengan mata wang USD.100% Praktikal.

--> Boleh Klik Sini Untuk Daftar < --

Tagged with 
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

5 thoughts on “Tanggungjawab Kena Diteruskan

  1. betul tu..dah jadi tanggungjawab so memanglah kena teruskan walau penat macam mana sekali pu..chaiyok3x…

  2. biase lah tu kak, ape2 pon selamat bekerja

  3. nurse? doktor? polis? eh! haha :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge