fatin-liyana-blogger-cantik

Fatin Liyana Gedik!

Tajuk begitu panas, betul ke Fatin Liyana gedik? Inilah keywords yang aku jumpa di Google…

Wow! Blogger Wanita Menang IPad 2..

Seronok plak bila tengok kejayaan orang lain.. terus berkhayal seketika… ” Kalo aku yang dapat kan , seronok” ..Hehe..

Actually sekadar nak kongsi kisah kejayaan seorang blogger wanita yang berjaya menang ipad 2 hasil contest yang dianjurkan oleh blogger yang lain…Tahniah buat blogger…

BlogMalaysia.com : Direktori Blogger Malaysia dengan Page Rank 5

Bagi rakan-rakan blogger yang ingin tingkatkan trafik dan page rank blog masing-masing, kita mesti ada kualiti backlink yang bagus. Maksudnya link blog kita berada di blog orang lain yang mempunyai PR yang tinggi. Bagi mudah nak faham, kita macam seolah-olah tumpang popular sedikit dengan blog atau laman web orang lain yang sememangnya dah popular. Secara tidak langsung wartawan Google dapat mengenal kita..Oleh itu, kita boleh submit atau hantar url blog kita ke BlogMalaysia.com ini.