Suara Budak Lelaki Seperti Lady Gaga

Semalam, aku blogwalking lagi. Blogwalking sampai lewat subuh.Maklumlah tengah cuti ni. hehe. Terasa terhibur apabila aku singgah dekat Belog Bagus sebabnya terbaca artikel di mana seorang budak lelaki boleh menyanyi lagu Paparazzi sebijik macam Lady Gaga. Kagum aku.. aku nak kongsi video ni dekat korang semua.

Video Pertama

Video yang pertama ini adalah video klip sebenar lagu Paparazzi yang dinyanyikan oleh Lady Gaga. Korang hayati suara dia.

Replay video di atas jika tersekat-sekat

Video Kedua

Haa..inilah budak lelaki yang boleh menyanyi lagu Paparazzi sama sebijik macam Lady Gaga. Nama adik comel ni adalah Greyson Michael Chance, berumur 12 tahun dari Edmond, Oklahoma. Adik ni glamour selepas dia menyanyi lagu ini dalam Edmond’s Sixth Grade Festival. Aku pun tak tau festival apa tu..hehe. Dan rakaman video persembahannya ni telah dimasukkan ke dalam Youtube pada 28 April 2010. Skang ni penonton Youtube nya telah mencecah 17.9 juta lebih. Wow hebat..

Video Ketiga

Adik Greyson ni bertambah lah glamour selepas dia dijemput membuat persembahan di The Ellen DeGeneres Show dan paling best sekali bila Lady Gaga sendiri call dia dan wish him for the best.  Adik ni adalah peminat setia Lady Gaga.

P/S: Berbakat lah adik ni. Korang tau, siap maklumat dia dah ada dalam Wikipedia. Dengar cerita jugak adik ni dah dapat tawaran recording tapi mak dia tak sign kontrak tu lagi . Adik ni glamour dalam masa beberapa hari je.

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

8 thoughts on “Suara Budak Lelaki Seperti Lady Gaga

  1. kereeeeeennnnnnnn…..bisa nyanyi n main piano juga, dan masih muda lagi….semoga bisa se terkenal Justin Bieber
    yola recently posted..Online Blackjack Sites for BeginnerMy Profile

  2. kalau versi wanita nya adalah lady gaga…berarti ini versi laki-laki nya “man gaga” hehehehehe
    akan ada albumnya juga ga yaa??kalau mereka berduet jadinya seperti apa yaa?? penasaran juga…..
    summersheree recently posted..Wela Business Opportunity Review – Scam or Legitimate Home BusinessMy Profile

  3. mmg same sbikik..tp…skejap jer tu..t da bsar xsame da..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge