Statistik: Pelawat Lebih 30K & Lebih 100K pageviews sebulan

Alhamdullillah, sekali lagi peningkatan statistik pelawat untuk blog BloggerWanita.com. Blogku ini telah mencapai pelawat seramai 31,677 sebulan dan 189914 pageview sebulan.. Purata pelawat blog untuk bulan Oktober 2011 ini adalah 1021 pelawat sebulan.

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Syukur sangat-sangat…

Jom tengok screenshot dari AwStat di bawah ni:

statistik-bloggerwanita-oktober-2011

Terima kasih kepada sapa-sapa yang sudi singgah ke blog ni. 🙂  Keep blogging!

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

12 thoughts on “Statistik: Pelawat Lebih 30K & Lebih 100K pageviews sebulan

  1. Kenapa pelawat stat kat cpanel xsama dengan Google analytic?. Blogspot juga xsama.
    Mrs Beauty recently posted..Purple Professional Nail Polish ReviewMy Profile

  2. tambah tambah lagi heheh3.’

  3. Tambah satu orang lagi ni untuk bulan mac 2012 dan seterusnya..hehe
    Naziman recently posted..Drama 2012 ‘King 2 Heart’My Profile

  4. wahh..congratz..meh la join blog mell lak..hehehehe

  5. tahniah, ini membuktikan BW semakin dikenali dalam arena penulisan blog. Teruskan menulis, mungkin satu hari nanti, boleh ganti penulis lama… 🙂
    Mama Murai recently posted..Terdesak ingin menjadi Top Malaysian Bloggers? Apa kata anda tiru cara penulis blog Taiwan iniMy Profile

  6. Congrats sis . doakan more then that soon. if itu menggembirakan . amin
    shah blogger recently posted..Pagerank Blog Naik PR0 – PR4My Profile

  7. Macam mana ye nak dapatkan pengunjung seramai tu. Blog saya masih merangkak lagi. Dalam kesibukkan bertugas pun masih dapat mengekalkan prestasi. Tahniah.
    Cikgu Hairul recently posted..Jom Mantopkan DiriMy Profile

  8. tahniah.. memang tinggi tu..

    kakyong masa guna WP & berhosting dulu pun dpt trafik mcm tu.. merasalah rank below 150k.. la ni, dah kureng dah.. x leh nak aktif sgt dgn blog.. idea pun kureng.. 😉
    kakyong recently posted..Promo drama Tentang Dhia–Slot Akasia TV3My Profile

  9. tahniah kepada anda

  10. salam..
    ermm..ramai tu..
    sumber mana?

    apapun TAHNIAH!
    zulkbo recently posted..Do A Barrel Roll From GoogleMy Profile

  11. Pergh… cayala sis… 🙂 Memang terbaik habis ni, kongsi la tips sikit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge