Statistik: Pelawat Lebih 20 Ribu Bulan September 2012

Hari ini, BloggerWanita.com dah berumur 1 tahun 7 bulan. Alhamdulillah, dari hari ke hari pelawat dan pembaca blog ini semakin meningkat dan ranking Alexa pun meningkat. Bulan September yang lepas, Statistik pelawat BloggerWanita.com menaik kepada lebih 20 ribu orang  sebulan dan lebih 100K pageview. Walaupun dengan kesibukan kerja seharian, aku masih mencari masa yang terluang bersama BloggerWanita.com. Berkongsi ilmu dan info semasa bersama dengan semua pembaca setia blog ini. Terima  kasih semua.. 🙂

Jom tengok statistik blog BloggerWanita.com melalui Awstat:

statistik-bloggerwanita-september

Ps: Jemput singgah selalu ke blog ini… 🙂

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

INFO: Jika rakan-rakan pembaca berminat untuk belajar langkah demi langkah menjana pendapatan online melalui perniagaan dropship & affiliate dalam bentuk e-commerce untuk pasaran antarabangsa, Tuan Nazrin & Tuan Rashvin ada menyediakan satu panduan lengkap & kursus video tutorial untuk newbie, intermediate dan advanced bagaimana menjana pendapatan sambilan dengan mata wang USD.100% Praktikal.

--> Boleh Klik Sini Untuk Daftar < --

About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

9 thoughts on “Statistik: Pelawat Lebih 20 Ribu Bulan September 2012

  1. saya akan selalu setia di blog ini. 🙂
    Naziman recently posted..Mengedit gambar menggunakan XiuXiu Meitu SoftwareMy Profile

  2. well done bloggerwanita,keep ur this good work..and thanks for all info!

  3. curlasss..leh ajar cmne nk wat blog hosting sndr x??hehe
    Que recently posted..Kisah Si Tukang Ketuk Yang Dapat RM 20 Ribu | Kuasai Bidang AndaMy Profile

  4. Waah..Tahniah. Kena godek blog ni untuk belajar sesuatu.
    Firdaus Latib recently posted..Tutorial Mempromosikan Kad Bisnes Untuk BloggerMy Profile

  5. tahniah bloggerwanita.teruskan usaha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge