Statistik : Pelawat BloggerWanita.com Melebihi 50 Ribu Sebulan

Good Bye 2011 and Welcome 2012. Sekali lagi aku ucapkan selamat tahun baru dan semoga tahun 2012 adalah lebih baik dari tahun 2011. Alhamdulillah, pelawat BloggerWanita.com semakin meningkat dari bulan ke bulan. Bulan Disember 2011 yang lepas, visitor blog ini melebihi 50K pelawat sebulan dengan pageview melebihi 200K view, sebelum ini, hanya dalam 20K pelawat. Syukur..

statistic-disember-2011

Terima kasih kepada semua pelawat yang sudi singgah ke blog usang aku . Harap info di blog ini serba sedikit dapat membantu blogger yang lain. InsyaAllah, lebih banyak info dan tutorial selepas ini. :)

Ada rakan pengkomen kata trafik ini tidak penting dalam berblog, tapi bagi aku, trafik adalah penting untuk sesebuah blog, tanpa trafik, kita tidak dapat menilai pencapaian dan perkembangan blog masing-masing. Contohnya, macam kita kat sekolah dulu lah, belajar dan ada exam, tanpa exam, pengetahuan kita susah untuk dinilai oleh pengajar. Tapi semua ini bergantung pada tujuan dan objektif berblog masing-masing.  Betul tak? apa komen korang?

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

16 thoughts on “Statistik : Pelawat BloggerWanita.com Melebihi 50 Ribu Sebulan

  1. Untong laaa. Teruskan usaha k. Aya ye ..
    Aiman Aziz recently posted..Sticker cun ini untuk dijual ye.My Profile

  2. tingginya trafik blog nie..sgt mantap! hihi..
    syu90 recently posted..hanya 3 Langkah MUDAH untuk menangi iPad TERBARU !My Profile

  3. waa.. mengagumkan..sebab view dah lebih 2,000 dalam sehari.

  4. kapan ya saya bisa dapat trafik seperti itu????
    Chair Reviews recently posted..Buy Cheap Lift Chair with High Quality – Best ReviewsMy Profile

  5. klu ikut statistik tu cam dah lepas sangat dah apply innity tuh. statistik bertahun2 blog aku baru nak sama ngan statistik sebulan blog nih :)
    kodinz recently posted..Tips Untuk Kurangkan Bounce Rate BlogMy Profile

  6. Semakin banyak trafik berarti semakin bagus pula isi dari blog ini,,salam,,
    nobay recently posted..Stock Market Trading Faculty Could be a Helpful Piece of Recommendation for BeginnersMy Profile

  7. hay Aya,,sudah lama saya tak berkomentar di blog ini, semakin menarik saja dan sukses selalu ya, salam
    yonobae recently posted..Is it True that Kanye West was heir to the Throne are going to be Steve Jobs?My Profile

  8. salam, nak tanya sesuatu, kalau traffic macam ni bagi saya dikira tinggi, kalau dah tinggi kenapa x apply innity :)
    Juan recently posted..Kalender dan Cuti Cuti Umum Malaysia Tahun 2012 | Aktiviti Penutup 2011My Profile

  9. pergh…ramai nya..boleh wat fan page ni..pastu wat marketing jual merchandise..hehe..keep it up anyway..

  10. Statistik setahun trafik saya ni.
    Raidenovich recently posted..Murah Ke Kereta Di Indonesia?My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge