Statistik : Pelawat BloggerWanita.com Melebihi 50 Ribu Sebulan

Good Bye 2011 and Welcome 2012. Sekali lagi aku ucapkan selamat tahun baru dan semoga tahun 2012 adalah lebih baik dari tahun 2011. Alhamdulillah, pelawat BloggerWanita.com semakin meningkat dari bulan ke bulan. Bulan Disember 2011 yang lepas, visitor blog ini melebihi 50K pelawat sebulan dengan pageview melebihi 200K view, sebelum ini, hanya dalam 20K pelawat. Syukur..

statistic-disember-2011

Terima kasih kepada semua pelawat yang sudi singgah ke blog usang aku . Harap info di blog ini serba sedikit dapat membantu blogger yang lain. InsyaAllah, lebih banyak info dan tutorial selepas ini. 🙂

Ada rakan pengkomen kata trafik ini tidak penting dalam berblog, tapi bagi aku, trafik adalah penting untuk sesebuah blog, tanpa trafik, kita tidak dapat menilai pencapaian dan perkembangan blog masing-masing. Contohnya, macam kita kat sekolah dulu lah, belajar dan ada exam, tanpa exam, pengetahuan kita susah untuk dinilai oleh pengajar. Tapi semua ini bergantung pada tujuan dan objektif berblog masing-masing.  Betul tak? apa komen korang?

16 thoughts on “Statistik : Pelawat BloggerWanita.com Melebihi 50 Ribu Sebulan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge